Капуста впала в ціні на 27%, а яблука на цілих 62%: нові цифри в супермаркетах залікують гаманці

Супермаркет. Фото: скрін youtub
Супермаркет. Фото: скрін youtub

Українці дізналися про ціни на виноград та яблука у супермаркетах країни. Це висвітлив Мінфін у своїх зведеннях за вартістю продуктів. Середня вартість винограду зросла з 90,37 грн/кг до 94,30 грн/кг. Цінник на нього коштує від 74,99 грн/кг (Новус) до 112,90 грн/кг (Метро). А ось українські яблука подешевшали з 20,58 грн/кг до 12,67 грн/кг. Їхня вартість стартує від 10,90 грн/кг (Варус) і досягає 15,90 грн/кг (МегаМаркет).

Настя Каменських зізналася, що вже стала собі дозволяти: "Відкладаєте і вважаєте не на часі?"

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Настя Каменських, відома українська виконавиця, з 5,4 млн аудиторією в інстаграм, розповіла, як треба жити, та дозволяти собі радіти цьому життю. "Дозволити собі посміхатися. Дозволити собі займатися улюбленими справами. Дозволити собі радіти дрібничкам. Дозволити собі жити. А що ви останнім часом нарешті змогли дозволити собі? Чи можливо досі щось відкладаєте і вважаєте "не на часі"?" - пише дружина Потапа. Шанувальники відгукнулися та написали у коментарях, яким чином відбувалося повне занурення у війну та вихід з цього аморфного стану.

З Шахідами будуть проблеми: авіація Ізраїлю розбомбила завод дронів

Ізраїль знищив базу збору дронів у Сирії
Ізраїль знищив базу збору дронів у Сирії

Внаслідок нападу на військовий аеропорт Дімас було знищено ділянку збирання безпілотників, деталі яких були виготовлені в Ірані та відправлені до Сирії, повідомляє Сирійський центр спостереження. Також було знищено одну зі злітно-посадкових смуг та пошкоджено військовий радар. Потік боєприпасів та запчастин до іранських БПЛА почав надходити у Дімас у січні 2022 року.

Надя Дорофєєва зізналася, що довела українців до емоційного сплеску: "Люди плачуть"

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Неймовірно емоційна пісня "У твоїй душі" про втрату українцями дому вразила шанувальників. Кадри руйнувань, і проникливі слова довели багатьох до сліз. Особливо щемко слухати пісню тим, хто дійсно втратив домівку, і яку вже неможливо повернути. У сторі Надя Дорофєєва розповіла, що люди, слухаючи пісню плачуть.

На росії військовий літак знову "атакував" житлові будинки

Літак в Іркутську врізався в житловий будинок. Фото: скриншот з відео
Літак в Іркутську врізався в житловий будинок. Фото: скриншот з відео

У росії винищувач знову "знайшов" житловий будинок. В Іркутську Су-30, що вилетів з авіазаводу, впав у мікрорайоні Ново-Леніно на двоповерховий будинок. Повідомляють, що екіпаж не встиг катапультуватися. Обидва пілоти загинули, та тепер не зможуть вбивати українців. Інформації про постраждалих та загиблих мешканців поки що немає. На місці аварії виникла сильна пожежа, над містом піднімається чорний дим.