Відома українська співачка Настя Каменських показала, що стала собі дозволяти попри війну.

Настя Каменських, відома українська виконавиця, з 5,4 млн аудиторією в інстаграм, розповіла, як треба жити, та дозволяти собі радіти цьому життю. Свій допис дівчина розповсюдила на своїй сторінці.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Дозволити собі посміхатися. Дозволити собі займатися улюбленими справами. Дозволити собі радіти дрібничкам. Дозволити собі жити. А що ви останнім часом нарешті змогли дозволити собі? Чи можливо досі щось відкладаєте і вважаєте "не на часі"? - запитала дівчина у своїх підписників.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Шанувальники відгукнулися та написали у коментарях, яким чином відбувалося повне занурення у війну та вихід з цього аморфного стану.

"Я зрозуміла що потрібно жити. І здійснювати свої мрії", "Дозволила собі вирощувати квіти, хоча весною здавалося, що це не має сенсу", "Казати що втомилась і мені страшн та боляче… бо до цього трималась", "Дозволила собі не плакати так багато", - написали шанувальниці.

Настя Каменських, коментарі. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, коментарі. Фото: instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, ми писали, що Настя Каменських задумалася, як відбудувати Україну, але їй нагадали про людей

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських готова зробити все для майбутнього: "Не лише сьогодні"

Також "Знай.ua" інформував, що Настя Каменських доспівала до другого куплету гімну України і знайшла щось: "Описує долю"