Оновлені ціни на гречку, пшоно та рис: скільки коштує зварити кашу на родину

Продаж круп. Фото: скрін youtube
Продаж круп. Фото: скрін youtube

Гречка, пшоно та рис — найрозповсюдженіші крупи, з яких в українських родинах зазвичай варять супи, та каші. Після повідомлень про збір урожаю гречки, ціна в супермаркеті поповзла донизу. На тематичному порталі Мінфін, де оновлюють ціни щодоби, повідомляють, що станом на 23 жовтня, кілограм гречки в українських супермаркетах в середньому коштує 78,70 грн, тоді як у вересні середній цінник становив 87,94 грн за кг. Незабаром гречка ще більше подешевшає – до 60–70 грн за кг.

Ані Лорак відреагувала на внесення до "чорного списку" України від Зеленського: "Сміття винесло себе само"

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"
Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нещодавно стало відомо, що Ані Лорак (яка називає себе найтитулованішою артисткою України) Володимир Зеленський вніс до "чорного списку" України. Обмеження передбачають, зокрема, блокування активів, обмеження торгових операцій, заборону виведення капіталу та позбавлення державних нагород. А що ж Кароліна Куєк (справжнє ім'я артистки), як відреагувала на таку заборону з Батьківщини? А Ані Лорак було не до цього, адже вона представила нову пісню "Лабіринт" і вихвалялася в соцмережах тим, до яких російських ТОПів вона потрапила.

Росіяни продовжують регулярно здавати Херсон українським захисникам: пропагандисти здулися, а до міста повернулися гривні

Окупований Херсон, кадр з відео
Окупований Херсон, кадр з відео

Російські окупанти нарешті почали усвідомлювати той факт, що їм не вдасться утримати Херсон і тому почали звідти поступово збігати. Крім того, на телебаченні народ також почав готувати до неминучого. Наприклад, на телебаченні показали сюжет, де військові експерти, якщо їх усе ще можна так називати, обговорюють ситуацію в Україні. Зокрема їх дуже хвилює Херсон. А точніше, точніше сказати, вже зовсім не турбує його доля.

Катя Репяхова показала, хто навчив її любити, і чоловік Віктор Павлік тут ні до чого: "Доля мені дала..."

Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/

Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. Катерина Репяхова показала фото зі старшою племінницею на ім'я Ліза, яка у юному віці переїхала з мамою до Ізраїлю. Дружина музиканта відчуває до неї особливе кохання та ніжність.

Відключать воду, газ та світло: українці отримали вказівки на випадки екстрених ситуацій цієї зими

Вода з крана, кадр з відео
Вода з крана, кадр з відео

Дуже часто українців стали попереджати про відключення світла та тепла. Влада також зазначає, що можливі вїли дні або навіть тижні без благ цивілізації. Звичайно, ми всі сподіваємося, що такого не буде, але до 24 лютого 2022 року ми теж багато на що сподівалися, а краще б збирали тривожну валізку. Ці коротенькі поради щодо того, що робити у разі відключення світла, води та газу допоможуть вам зібрати все воєдино і правильно поводитися в екстреній ситуації.