Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка народила від нього первістка Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова показала фото зі старшою племінницею на ім'я Ліза, яка у юному віці переїхала з мамою до Ізраїлю. Дружина музиканта відчуває до неї особливе кохання та ніжність.

Катя Репяхова з племінницею, фото з Instagram
Катя Репяхова з племінницею, фото з Instagram

Завдяки дівчині Репяхова почувається старшою сестрою, хоча насправді є наймолодшою ​​в сім'ї. Варто зазначити, що у неї також є брат і сестра.

"Хоч я в сім’ї третя і наймолодша, доля мені дала можливість відчути в повному обсязі, як це бути старшою сестрою.Хоч я по факту Лізі тьотя, але Ліза для мене набагато більше, ніж племінниця", - написала Катерина.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Молода мама зворушливо зізналася, що саме племінниця навчила її любити, дбати та турбуватися. А ще, як вона заявила, дівчина завжди буде для неї особливою та найкращою. На знімках можна побачити зовсім маленьку Репяхову та Лізу поруч із нею.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік вигадав, як порадувати молоду дружину Репяхову на відстані: "Франковичу, міць"

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлік зустрівся з онуком і донькою, яка набагато старша за його дружину Репяхову: "Така доросла"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Павліка Репяхова розповіла, що їй приносить подвійне щастя: "Коли твоя дитина..."