На Україну чекає найважча зима за всю історію незалежності, тому громадян закликають готуватися до холодів. Ті, хто опинився в особливо скрутному становищі через війну, можуть отримати допомогу. Так, в рамках проєкту Additional Autumn response, деякі українці можуть отримати безкоштовні теплі набори. Про це пише "Пенсійний кур'єр".

Частина внутрішньо переміщених осіб, які переїхали через повномасштабну війну до Києва, можуть абсолютно безкоштовно отримати теплий набір, щоб бути готовими до майбутньої зими.

Опалення взимку, скріншот з відео
Опалення взимку, скріншот з відео

Отримати цю допомогу зможуть усередині переміщені жінки, які:

  • евакуювалися до Києва з червня до серпня 2022 року з Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Харківської або Херсонської областей, або АР Крим або міста Севастополя;
  • зареєстровані як ВПО у Дарницькому чи Дніпровському районі столиці;
  • підпадають хоча б під один із критеріїв уразливості, що відрізняються залежно від виду допомоги.

Українки отримають у рамках допомоги теплий набір зимової ковдри, жіночої термобілизни, електропростирадла та термоса.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, врятує від холоду взимку: як виготовити спиртовий обігрівач самостійно.

Також наш портал інформував, відключать воду, газ та світло: українці отримали вказівки на випадки екстрених ситуацій цієї зими.

Крім того, наш портал інформував буржуйки, каміни, кальсони та рукавички: в Україні різко зріс попит на "утеплення", що пропонує ринок.