Чергове безумство у сусідній з нами країні. Наразі путінська влада розглядає варіант примусової мобілізації студентів. Тепер дивані експерти будуть не такі сміливі.

Про це Стратком повідомив на сторінці Telegram.

Справа в тому, що російські студенти можуть почати направляти на роботу замість мобілізованих співробітників. Там на повному серйозі почали розглядати такий варіант, щоб ще більше залякати людей, і це все, що всім потрібно знати про країну-терориста.

Якщо раптом найближчим часом таке рішення буде ухвалено, тоді студентів профтехучилищ направлятимуть на роботу замість співробітників підприємств, які поїхали як убивці в Україну.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Тобто ті, хто пішов навчатися цього року через мобілізацію, незабаром знову пошкодують про своє рішення.

"В адміністраціях Калузької, Курганської, Курської, Ленінградської, Челябінської областей та Чукотського автономного округу розглядають можливість залучення студентів професійних техучилищ на місця співробітників підприємств, які були призвані в рамках часткової мобілізації", - йдеться у повідомленні.

Такі божевільні дії росіяни роблять регулярно. Крім того, нещодавно вони прийняли рішення дозволити закликати на війну в Україну громадян, які були засуджені за особливо тяжкі злочини.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Тепер на війну з Україною окупанти відправлятимуть тих, хто нещодавно відсидів за вбивства, грабежі, розбій і наркоторгівлю. Раніше закликати таких людей у ​​рамках мобілізації було заборонено.

Нагадаємо, що Макрон уже готується ходити у готельний номер Путіна на Балі: має угоду

Раніше повідомлялося, куди зникли з інфоповістки Himars: чи тремтять росіяни досі від РСЗВ

Також, секретар РНБО Данилов та радник ВП Подоляк прокоментували "дичину" путіна