Як багато в нашому імені того, що пояснює наше життя, ми навіть і не замислюємося.

А варто лише заглянути в паспорт, щоб зрозуміти, які вибрики долі нам уготовані. А ще обов'язково потрібно перевіряти свого коханого, адже якщо попереджений – значить озброєнню. Зараз ми розповімо про чоловічі імена, які приносять удачу.

Чоловік, фото: Знай.ua
Чоловік, фото: Знай.ua

Отже, у списку чоловічих імен, які приносять удачу своїм власникам, першим значиться Олександр . З давньогрецької це ім'я перекладається як "захисник". І це його смислове навантаження наділяє це ім'я енергією сили та міцного здоров'я. Однією з духовних властивостей Олександра є почуття справедливості. І поєднання цих властивостей, природно, притягує успіх до власника цим ім'ям.

Єгор , не дуже поширене на сьогоднішній день чоловіче ім'я, займає третю позицію у списку найбільш щасливих. Єгор у перекладі з грецької означає землероб. Якщо вдивитися в саму "глибину" цього значення, можна побачити, що людина, яка вміє обробляти землю і любить цю справу, завжди винагороджена нею (землею): у неї багатий урожай, завжди багато друзів, у його будинку завжди панує ситість і здоров'я. Чи це не успіх?

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Далі за списком йде Андрій . Це ім'я теж прийшло до нас із Греції, де було наділене таким смисловим навантаженням, як "мужність". Саме ця властивість характеру та чоловічої сутності, а вірніше його наявність чи відсутність, визначає майбутнє хлопчика. І якщо назвати його цим ім'ям, то можна буде не сумніватися в його вмілому та правильному, сміливому та безстрашному управлінні своїм життям. А значить, і свою удачу він не проґавить.

Хлопець, Pixabay
Хлопець, Pixabay

Ще одне ім'я, яке приваблює удачу в життя, – Владислав . Значення його " лежить лежить на поверхні " - який володіє славою чи народжений слави. Здається, і докладніших пояснень тут уже не потрібно. Адже слава та удача близькі, можна сказати, споріднені за значенням поняття. Чи не так?

Ще один ступінь списку щасливих чоловічих імен займає Олег . Воно має скандинавське коріння, і в перекладі означає "священний". Сенс цього значення вкрай широкий. Його складовими є всі позитивні чоловічі риси характеру. Адже без них дуже складно відповідати духовному званню "священний". Чоловікам з цим ім'ям теж завжди супроводжує успіх у всіх їхніх справах і звершеннях.

Нагадаємо, що живуть, як у Бога за пазухою: 7 жіночих імен, володарки яких не будуть нещасними.

Раніше ми повідомляли, що залежні гуляки та неврастеники з жахливим характером: чоловічі імена, що відштовхують удачу.