Гриби ростуть, ціни - падають: українцям показали, як у супермаркетах змінилася вартість осінніх "вітамінів"

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Для всіх українців, котрі уважно стежать за цінниками на найважливіших продуктах харчування, з'явилися важливі новини. Популярні мережі супермаркетів поділилися даними і стало зрозумілим, що ж відбувається з цінами на печериці та оливки наприкінці жовтня. Так, станом на 16 жовтня печериці подешевшали із 101,55 грн/кг до 87,72 грн/кг. Цінник коштує від 76,99 грн/кг (Новус) до 109,90 грн/кг (Метро). А от оливки торгової марки "Іберіка" зелені без кісточки подорожчали з 39,00 до 40,20 грн.

Ольга Бузова припхалася до окупантів показати, як добре працює

Оля Бузова, фото: Instagram
Оля Бузова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ольга Бузова одна з багатьох російських зірок, які аж ніяк не засуджують війну проти України, розв'язану путіним. Так, зірка вкотре підтвердила свою пропутінську позицію та відвідала окупований Донецьк. У мережі з'явилися кадри, на яких Ольга Бузова допомагає пропагандистам робити "правильні" картинки у "ДНР". Співачки доручили найважливішу місію – розвантажувати фуру нібито з гуманітаркою.

Пророцтва Ванги на кінець 2022 року: чи було щось про війну в Україні та звідки з'явиться новий вірус

Ванга - Арт, скріншот: YouTube
Ванга - Арт, скріншот: YouTube

Болгарська ясновидецька Ванга була тією, хто передбачив смерть принцеси Діани та теракт у США 11 вересня 2001 року. І це лише вершина айсберга у її пророкуваннях, які здійснилися. Саме тому її слова почали розбирати на склади, щоб хоч трохи наблизитися до розгадки майбутнього. Але розгадка найчастіше приходила вже після того, як щось відбулося. Цікаво, чи говорила Ванга щось про кінець 2022 року? Прогнози Ванги на кінець 2022 року, чесно кажучи, оптимізму не вселяють. Провидиця обіцяє, що ці часи будуть похмурими і темними.

Алекс Топольський обрав красуню з Харкова: українці знайшли переможницю "Холостяк-12"

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

28 жовтня на СТБ стартував показ 12-го сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським і не встиг проєкт вийти, як українці вже вирахували переможницю. Усі чекали на цю прем'єру з весни, адже показ відкладали кілька разів через військову агресію путінської росії на території України. І ось у день "ікс" все почалося: 22 дівчата пройшли в проєкт (раніше проходило 15), одна з дівчат втекла на весілля (але до брата), Топольський вводить нові кольори троянд...

Що зміниться для українців з 1 листопада: податки, тарифи та паспортні послуги

Українці восени, фото gamerwall
Українці восени, фото gamerwall

З 1 листопада 2022 року набувають чинності зміни щодо тарифів і цін, які зафіксувалися на рівні 24 лютого, коли почалася війна з росією. Українцям розповіли, за що тепер доведеться платити більше. Хоча експерти прогнозують важку зиму у всіх сенсах, держава все ж таки вирішила підняти ціни на деякі категорії. За весь період війни українцям залишили на одному рівні тарифи на комунальні послуги, більшість податків та послуги ЦНАПів.