28 жовтня на СТБ стартував показ 12-го сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським і не встиг проєкт вийти, як українці вже вирахували переможницю.

Усі чекали на цю прем'єру з весни, адже показ відкладали кілька разів через військову агресію путінської росії на території України. І ось у день "ікс" все почалося: 22 дівчата пройшли в проєкт (раніше проходило 15), одна з дівчат втекла на весілля (але до брата), Топольський вводить нові кольори троянд...

Здавалося б, проєкт обіцяє нові цікавості та свіже дихання, як тут одна з учасниць випадково "здала" свою перемогу.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

Швидше за все, переможницею "Холостяка-12" стане харків'янка Олександра. Дівчині 25 років, вона займається спортом, медитаціями та духовним розвитком.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Саме про те, що переможницею стане Саша, заявили глядачі у мережі. На своїх нових знімках у Instagram дівчина вирішила виділити свою геолокацію, зазначивши, що живе у Майямі. Саме там мешкає і новий холостяк Топольський.

Пост Олександри з "Холостяк-12"
Пост Олександри з "Холостяк-12"

Варто додати, що після першого випуску шоу в коментарях на сторінці проєкту "Холостяк" у соцмережі багато глядачів написало, що саме Саша є їхньою фавориткою.

Нагадаємо про "Холостяк-12", 1 серія: Алекс Топольський змінив правила, а дівчата пішли багато на що, щоб отримати хоча б білу троянду.

Раніше ми повідомляли, що головний герой шоу "Холостяк" Алекс Топольський злив всю правду про дівчат на першій вечірці, хімія почалася.