Пенсіонерам доплатять майже 600 гривень, але потішать не всіх: на яйця має вистачити

Повномасштабна фаза війни в Україні триває вже понад 8 місяців, але це не скасовує важливості роботи із соціальною сферою. Наприклад, відомо, що до кінця року буде ще раз перераховано розмір пенсій для деяких категорій людей похилого віку.

Пенсіонери в Україні. Фото: скриншот Youtube
Пенсіонери в Україні. Фото: скриншот Youtube

Картоплю в Україні продають за безцінь: скільки коштує "другий хліб" і що змусило ціни впасти

На українському ринку зафіксовано чергове зниження цін на картоплю. Цей овоч місцеві господарства реалізують гуртом за смішною ціною - від 3,5 до 6 гривень за кілограм. На даний момент місцеві господарства віддають картоплю оптом за безцінь – від 3,5 до 6 гривень за кілограм. Ще наприкінці минулого тижня цінники були на рівні 4-7 гривень за кіло.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Ціни на картоплю. Фото: скрін youtube
Ціни на картоплю. Фото: скрін youtube

Заберіть всю білизну з балкона і запасіться сіллю: суворі заборони на 31 жовтня, традиції дня святого Луки

Цього дня православна церква вшановує пам'ять святого Луки — апостола від сімдесяти, сподвижника апостола Павла. Цибуля була особливою стравою цього дня, намагалися їсти її якомога більше. Часник та інші гострини теж включали до страв. Вважалося, що вони можуть позбавити багатьох хвороб. А святому Луці молилися про добрі стосунки в сім'ї, любов між подружжям, просили допомоги ще рибалки та городники.

Супермаркет, продукти \\ фото Знай.UA
Супермаркет, продукти \\ фото Знай.UA

Після весілля з Тонею Матвієнко: що трапилося з колишньою дружиною Арсена Мірзояна Анною через розлучення

Український виконавець та улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

У Міносвіти пояснили, як навчатимуться школярі під час відключення світла на "дистанційці"

З початку війни багатьох українських дітей перевели на дистанційне навчання, проте через недавні атаки окупантів виникла нова проблема - відключення електроенергії практично по всіх містах. У Міністерстві освіти пояснили, як школярі навчатимуться далі.

Дистанціонка. Фото: Зебра ТВ
Дистанціонка. Фото: Зебра ТВ
Дистанціонка. Фото: Зебра ТВ

В Україні хочуть запровадити новий вид пенсій: яким категоріям і скільки платитимуть

В Україні може з'явитись новий вид пенсії, яку отримуватимуть громадяни з особливими заслугами перед країною. Відповідний законопроєкт за номером 8032 перебуває на розгляді у комітетах Верховної Ради, пише Соціальна інформаційна платформа.

Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео
Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео

"Дон-дон" Кадиров придумав свою спецоперацію "Відплата" і написав казку про сатаністів-українців

Глава Чечні Рамзан Кадиров, якого прозвали головним тіктокером через постановочні бої його армії, оголосив про те, що в Україні проводять ще одну "спецоперацію". Так, про це раніше ніхто не чув, але горе-вояка стверджує, що вона називається "Відплата".

Рамзан Кадиров, фото: Telegram
Рамзан Кадиров, фото: Telegram