Тактика путіна приречена на провал, але диктатор хоче воювати ще 2023 року

Стало відомо про те, що російський диктатор путін може не зупинитися наступного року, і продовжувати кошмарити життя українців. Чого ж очікувати від майбутніх дій Кремля. Він розуміє, що йому не виграти, але чомусь далі тягне час.

путін і Берлусконі: скріншот: YouTube
путін і Берлусконі: скріншот: YouTube

Аліна Паш взялася за чистку України, тільки не від окупантів, а іншого сміття: "Треба берегти"

Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш разом із великою командою добровольців, серед яких був продюсер та ведучий "Орла та Решки" Алан Бадоєв, взялася за чистоту Карпатського моря.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Нахабства росіян не мають кордонів: на території Молдови впала ворожа ракета, яку збила українська ППО

Росіяни ведуть війну з Україною ще й на чужій території. Цього разу над Молдовою не просто пролетіла російська ракета, а ще й упала. За їх повідомленням можна зрозуміти, що ранок тривожний був не лише в Україні, а й на півночі Молдови. Там упала російська ракета, яку вдалося збити українською системою протиповітряної оборони.

Молдова, фото: МВС Молдови
Молдова, фото: МВС Молдови

"Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, як "начарувала" солодкий сон чужій дитині: "Вперше в житті"

Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч дуже проникливо заспівала колискову українською мовою і заявила, що ці пісні, які виконує матір або нянька при заколисуванні дитини, - душа.

Злата Огнєвiч, фото: Instagram
Злата Огнєвiч, фото: Instagram

Таємницю яєць по 8 гривень розкрито: на Донбасі знищили найбільшу птахоферму

Вже кілька тижнів українці з подивом дивляться на ціни в супермаркетах, хоча від початку війни вони ні для кого не є несподіванкою. До всього вже вироблена звичка, але як злетіла ціна на яйця - до цього ніхто не був готовий. А зараз з'явилася інформація від спікера Донецької ОДА Тетяни Ігнатченко, яка, можливо, відповість на запитання – чому все сталося так швидко.

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube