Середня вартість бензину А-95+ в Україні сьогодні становить приблизно 50,05 грн за літр.

Бензин марки А-95 продають в середньому за 49,30 грн за літр, а бензин А-92 - за 47,84 грн за літр. Дизельне можна придбати за 53,74 грн за літр, а автогаз — за 28,34 грн за літр. Інформацію про коливання на ринку пального публікують на Auto.ria.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Очільник консалтингової групи А-95, Сергій Куюн, розповів, чи будуть ціни на пальне в Україні зростати в листопаді.

На його думку, значного зростання вартості пального українцям очікувати не варто. Адже таке здорожчання не вигідне ні операторам українського паливного ринку, ні європейським постачальникам.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Сьогодні ми бачимо, що світ об'єднався і намагається утримувати ціни на ринку. Підвищення цін створює дискомфорт кінцевим споживачам, і вони починають економити на купівлі пального - зазначив Куюн.

Також фахівець підкреслив, що подорожчання на ринку пального не вигідне ні споживачам, ні постачальникам, адже остаточно знизить попит на пальне. Постачальники в такому разі не лише втратять гроші, також збільшиться і термін зберігання пального в сховищах.

Ціна на пальне, скриншот
Ціна на пальне, скриншот

Нагадаємо, ми писали, що чим будуть грітися взимку українці: тарифи на опалення та обсяг газу у сховищах.

Як повідомляв "Знай.ua" зберегти кошти під час окупації: чим скористатися, щоб не втратити заощадження.

Також "Знай.ua" інформував, що субсидіантів збільшилося: хто має право на отримання держдопомоги на оплату комунальних послуг.