В Україні стрімко дорожчає скраплений газ. Так, за період з 3 жовтня по 1 листопада цей вид палива додав у ціні 8,2% або 2,17 гривні і коштує в середньому 28,41 гривні за літр. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

У консолідованій мережі "Привату" за місяць вартість автомобільного газу зросла на 2,55-2,76 гривні за кожен літр та пропонується паливо по 27,92-27,98 гривні за літр. Мережі АЗС KLO та Socar підняли ціни на цей вид палива на 2,50 гривні - до 28,54 та 28,98 гривні за літр відповідно.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

На станції ОККО скраплений газ пропонується по 28,99 гривні за літр, що дорожче на 2,08 гривні, ніж місяцем раніше. Схожа ситуація і в мережі WOG – 29,11 гривні за літр, що дорожче на 2,25 гривні.

Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua
Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У мережах "БРСМ-Нафта", Shell, Chipo, "Нафта", BVS, "Олас" та низці інших вартість автомобільного газу піднялася в межах 1,3-2,9 гривні за один літр. За даними моніторингу за місяць, середня вартість оптових партій СВГ на умовах самовивезення зросла приблизно на 2 130 грн/т, до 46 680 грн/т.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, коли запаси підуть не на користь: водіям пояснили скільки можна зберігати паливо в каністрах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.