Дружина президента Володимира Зеленського Олена намагається зробити життя в Україні кращим, періодично розповідаючи про свої досягнення у цьому плані або про те, що відбудеться у майбутньому, про важливі проекти, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Наразі вона розповіла, що кожну поїздку до Європи чи кудись ще, в рамках повномасштабної війни проти Росії, вона завжди зустрічається з українськими біженцями, які були змушені виїхати, рятуючись від ракет противника. На цей раз Олена опинилася в Португалії, в курортному містечку Кашкайше.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Не виняток і нинішня поїздка до Португалії. Сьогодні у Кашкайші побувала в центрі, де живуть вимушені переселенці з України. Вдячна муніципалітету міста за постійну підтримку, яку відчувають тут наші люди на всіх рівнях", - пише Олена Зеленська у публікації.

На відео зображені будиночки, в яких мешкають наші люди.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олена Зеленська та Джилл Байден, facebook.com/olenazelenska.official
Олена Зеленська та Джилл Байден, facebook.com/olenazelenska.official

"Яка вона розумничка, просто захоплення", "Дякую прекрасним людям!", "Її посмішка чарівна", "Дякую вам за таку активну діяльність! Ваша родина – це наша надія на світле майбутнє в незалежній розквітучій державі", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, команда Зеленського для покарання Путіна

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленська в перших рядах, на Кейт Міддлтон перли королеви, квіти з весілля та записка короля Чарльза III: факти з похорону Єлизавети II

Знай.ua писав, Володимир та Олена Зеленські відзначають важливу дату: майже два десятиліття