Платіжки за світло: українцям розповіли, як виглядатимуть тарифи після російських обстрілів

Російські окупанти продовжують свої огидні спроби знищити енергоінфраструктуру України, практично щодня завдаючи ударів по важливих об'єктах. В Україні почалися проблеми з електрикою, а компанія "Укренерго" запровадила графік планових відключень.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Володимир Зеленський розповів, коли поїде до Криму

Президент України Володимир Зеленський знову дав велике інтерв'ю, де поділився деякими подробицями боротьби проти росіян та розповів про свої плани після нашої перемоги. Цього разу він поговорив із чеським телебаченням, і його пізніше було опубліковано на YouTube-каналі Офісу президента України.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Нові ціни на хліб змусять гаманці неабияк схуднути: як змінилися цінники на початку листопада

В Україні лякаючими темпами зростають ціни на харчові продукти, у тому числі ті, що входять до розряду першої необхідності. Так, на початку листопада супермаркети оновили цінники на хліб і вони точно не потішать гаманці українців. Що відбувається із цінами, показує портал "Мінфін".

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Як виготовити "вічний" ліхтарик коли немає світла: це під силу навіть дитині

У зв'язку з віяловими відключеннями електроенергії, які запровадили в Україні, люди шукають додаткові джерела освітлення та діляться своїми корисними знахідками у соціальних мережах. Мабуть, для багатьох буде актуальною ідея "вічного" ліхтарика з двох батарейок і лампочки. І зробити його дуже просто.

Відключення світла, скріншот з відео
Відключення світла, скріншот з відео

США можуть навмисно приховувати інформацію про постачання зброї для ЗСУ, частину режиму тиші заради перемоги

У Сполучених Штатах Америки можуть не визнаватись публічно про все озброєння, яке регулярно поставляється в Україну. Сполучені Штати Америки та Захід продовжують допомагати Україні вже протягом майже дев'яти місяців. Регулярно в Україну надходить нове озброєння, яке допомагає боротися із російською агресією.

Військова техніка з США. Фото: скриншот Facebook
Військова техніка з США. Фото: скриншот Facebook