З Херсонської ОДА зняли російську ганчірку: Стремоусов запакував валізи і запевняє, що паніки немає

Росіяни почали поступово готувати Херсон до здачі українських захисників. З будівлі ОДА загадково зник російський триколор, а "влада" спокійно біжить. Вранці четверга, 3 листопада, несподівано з'явилася фотографія обласної державної адміністрації у місті Херсон, яке з березня окуповано росією. Опублікував її перший заступник голови облради Юрій Соболевський.

Український мітинг, скріншот: YouTube
Український мітинг, скріншот: YouTube

"Багато хто залишився через мене": Андрій Данилко відверто розповів про пережите у Києві

Відомий український артист Андрій Данилко розповів, що після повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну навіть не думав про те, щоб виїхати з Києва. Данилко розповів, що одна дуже відома людина його вмовляла терміново виїхати.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Говорив" Терміново їдь із Києва. Андрію, терміново їдь!", а я говорив "Не хочу", - розповів Данилко, не ставши називати ім'я цієї людини, яку "всі знають", але уточнивши, що вона українець, яка живе в росії.

Данилко та Гордєєва, скріншот: YouTube
Данилко та Гордєєва, скріншот: YouTube

Хто з українців потрапить під примусову мобілізацію: зброю до рук не дадуть

У Верховній Раді повідомили, кого з українців можуть призвати примусово до трудової мобілізації та які роботи їм доведеться виконувати. Цільова мобілізація має бути відповідно до Кодексу цивільного захисту України з метою ліквідації наслідків ведення воєнних дій та надзвичайних ситуацій після закінчення воєнного стану.

Мобілізація. Фото: скриншот youtube
Мобілізація. Фото: скриншот youtube

Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи хоче Білорусь напасти на Україну і що приховують військові: "Поховали спроби"

Відомий український "всевидящий" та астролог Максим Гордєєв дізнався, чи здійснить напад на Україну сусідня країна, яка підтримує росію у цій війні. Йдеться про Білорусь. З боку її кордону вже були прямі ракетні удари, а війська на початку вторгнення прямували до Києва саме звідти.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

В Україні вимушено змінюють ціни на капусту: вже незабаром дешево купити її не вдасться

На тлі постійного підвищення вартості низки продуктів на українському ринку другий тиждень поспіль падають ціни на білокачанну капусту. Як повідомляють аналітики проекту EastFruit, чергове зниження цін у цьому сегменті учасники ринку пояснюють суттєвим збільшенням пропозиції некондиційної продукції. У той же час білокачанну капусту високої якості частину фермерів вирішили закласти на зберігання та розпочати реалізацію не раніше ніж у середині грудня.

Капуста. Фото: скриншот з відео
Капуста. Фото: скриншот з відео