Укрпошта анонсувала випуск марки "Кримський міст" до знакової дати.

СЕО "Укрпошти" Ігор Смелянський розповів про випуск марки на сторінках своїх соціальних мереж. Він зазначив, що цей "подарунок" вони зроблять для ворогів.

Марки від Укрпошти. Фото: Facebook
Марки від Укрпошти. Фото: Facebook

4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів украінського спротиву російський навалі. А ще 4 листопада державне свято на росіі – День Народного Единства. Ми, в Укрпошті, настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам. А тому у п’ятницю, 4 листопада, Укрпошта випускає нову марку - "Кримський міст на біс!", - написав Смілянський.

Очільник Укрпошти зазначив, що для нього нема великого значення, хто підірвав Кримський міст, головне, щоб росіяни скоріше залишили Україну в спокою, та поїхали до дому.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Поки що ми хочемо привітати їх так, як вміємо лише ми. Тираж нашої пророчої марки складає 300 тис. маркових аркушів або 2,1 млн марок. Проте понад 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші - поки вистачає запасів, вже цієї п'ятниці зможуть їх придбати у всіх міських відділеннях Укрпошти та у нас на сайті. - зазначив голова Укрпошти.

Ігор Смілянський зазначив, що марки Укрпошти продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться.

Нагадаємо, ми писали, що "Укрпошта" розпочала видачу одноразової допомоги: правила, вимоги, суми виплат.

Як повідомляв "Знай.ua" "Укрпошта" скасувала плату за доставку для деяких клієнтів: хто зможе заощадити.

Також "Знай.ua" інформував, що "Укрпошта" повідомила про зниження тарифів на доставку.