"Укрпошта" повідомила для українців радісну новину – тарифи на доставку знижуються на 75%. Проте йдеться про відправлення з Польщі до України. Подробиці розкрили у пресслужбі компанії.

У зв'язку з повномасштабною війною багато українців були змушені залишити країну, виїхавши до інших країн. Однією із найпопулярніших стала Польща. Багато біженців залишилися близькими в Україні, тому послуги пошти для них завжди актуальні. Так, "Укрпошта" заявила про поглиблення співпраці з Poczta Polska та першим приємним бонусом для української діаспори у сусідній країні.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Відтепер тарифи на доставку EMS-відправлень до 20 кг із Польщі в Україну знижено на 75%. У компанії наголосили, що відправляти посилки можна лише з відділень Poczta Polska, які приймають EMS. Терміни доставки у середньому становлять 7-14 днів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Відправлення товарів або допомоги в Україну стає дешевшим і доступнішим. Для розуміння: EMS-відправка до 1 кг – 42 злотих, до 5 кг – 52 злотих", - навели приклад в "Укрпошті".

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, "Нова пошта" знову оголосила про раптове підвищення цін за доставку: чим компанія обґрунтувала подорожчання цього разу.

Також наш портал інформував, українка поскаржилася на якість послуг в "Укрпошті", незважаючи на стрімке зростання цін: "Бабки з брудним волоссям та обшарпаним манікюром".

Крім того, наш портал інформував, "Нова пошта" дарує українцям знижки на доставку посилок: як отримати та скільки можна заощадити.