Сіль та цукор почали продавати за оновленими цінами: які суми побачать українці у своїх чеках

Ціни на цукор, скріншот з відео
Ціни на цукор, скріншот з відео

Зростання цін на товари в Україні не зупиняється. Супермаркети оновили ціни на сіль, цукор та низку інших популярних продуктів в Україні. Зокрема зросла вартість й улюбленої крупи українців. Мова йде про гречку. У жовтні подорожчала сіль з 30,56 грн/кг до 32,55 грн/кг. У "Варус" її вартість становить 27,50 грн/кг, "МегаМаркет" – 37,60 грн/кг, а в АТБ – 27,90 грн/кг.

Світлана Тарабарова розповіла, як війна відкрила в ній нову сторону: "Жити тут і зараз"

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Світлана Тарабарова активно веде свою сторінку в соцмережі, де регулярно ділиться із шанувальниками кадрами як із особистого життя, так і різних виступів на публіці. Крім того, вона нерідко ділиться думками, емоціями чи переживаннями. Так цього разу Світлана Тарабарова розповіла, як війна змінила її та інших українців. За її словами, те, що відбувається, змусило багатьох, і її, в тому числі, цінувати те, що раніше не здавалося чимось незвичайним, а також бути сильними та боротися.

Перший оптимістичний прогноз щодо Півдня: у Пентагоні переконані у поверненні Херсона під контроль України

Ллойд Остін, скріншот: YouTube
Ллойд Остін, скріншот: YouTube

Навіть у Сполучених Штатах Америки впевнені у безперечному успіху Збройних сил України на полі бою. Незабаром очікуються приємні новини з південного напрямку фронту. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час прес-конференції 3 листопада. За його словами, найближчим часом українські захисники спроможні звільнити повністю правобережну частину країни від російських окупантів. І обласний центр, і сама область знову буде під контролем офіційного Києва, і це лише питання часу.

Учасниця "Холостяка", яка вибула, розкрила шокуючу правду про шоу: контракт "на рабство", сценарії та "аб'юзер" Топольський

Учасниці "Холостяка", скріншот з відео
Учасниці "Холостяка", скріншот з відео

Восени 2022 року стартував довгоочікуваний сезон "Холостяка" з Алексом Топольським. Вийшов перший випуск із першою вечіркою, де чоловік зробив свій вибір та попрощався з деякими учасницями, а також другий. Одна з них виявилася незадоволеною умовами шоу, тому розкрила всю правду. 28-річна нутриціологиня Анастасія Кузьміцька, яка також є мамою двох дітей, залишила шоу у другому випуску, але привернула увагу аудиторії навіть після свого відходу.

Шалені ціни на яйця збудили навіть урядовців: будуть вирішувати питання

Яйця. Фото: скриншот Youtube
Яйця. Фото: скриншот Youtube

Українцям обіцяють, що невдовзі ціни на курячі яйця стабілізуються, адже для цього було укладено меморандум із "Союзом птахівників України", в рамках якого виробники зобов'язані наситити внутрішній ринок продуктом, збільшивши чисельність поголів'я курей-несучок та обсяги виробництва яєць. Водночас Мінагрополітики підтримуватиме виробників яєць, забезпечуючи їм необхідні умови та ресурси для роботи, а також стабільні ціни на кормові культури та продукти їх переробки.