Навіть у Сполучених Штатах Америки впевнені у безперечному успіху Збройних сил України на полі бою. Незабаром очікуються приємні новини з південного напрямку фронту.

Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час прес-конференції 3 листопада.

За його словами, найближчим часом українські захисники спроможні звільнити повністю правобережну частину країни від російських окупантів. І обласний центр, і сама область знову буде під контролем офіційного Києва, і це лише питання часу.

Ллойд Остін. Фото: скриншот з відео
Ллойд Остін. Фото: скриншот з відео

"Чи можуть українці захопити решту території Херсонської області на правобережжі Дніпра: я, безумовно, вірю в те, що вони здатні це зробити. І найголовніше - що українці вірять у те, що вони здатні це зробити", - заявив Ллойд Остін.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Пентагоні вже бачили, як Збройні сили України вдавалися до вкрай ефективних методів зі звільнення суверенної нашої території, і це продовжуватиметься доти, доки вся країна знову не буде вільною від ворогів.

"Думаю, вони надалі продовжать тиск, доки не встановлять контроль над територією на правому березі річки", - додав міністр оборони.

Херсон, фото: Воєнна розвідка України
Херсон, фото: Воєнна розвідка України

Досить примітно, що це перша подібна заява від високопосадовця за останній час. Раніше у США намагалися уникати оптимістичних оцінок контрнаступу ЗСУ.

Ллойд Остін та Рєзніков. Фото: скриншот з відео
Ллойд Остін та Рєзніков. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що три напрями наступу: Михайло Забродський повідомив, де чекати на небезпеку

Раніше повідомлялося, що мобіки з Чувашії відмовляються вмирати за путін без грошей, і влаштували бунт

Також, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв вирішив скасувати мораторій на страту.