Знаменита українська виконавиця Світлана Тарабарова розповіла, як змінила її війна. Цим зірка поділилася в інтерв'ю, уривок якого опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова активно веде свою сторінку в соцмережі, де регулярно ділиться із шанувальниками кадрами як із особистого життя, так і різних виступів на публіці. Крім того, вона нерідко ділиться думками, емоціями чи переживаннями.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Так цього разу Світлана Тарабарова розповіла, як війна змінила її та інших українців. За її словами, те, що відбувається, змусило багатьох, і її, в тому числі, цінувати те, що раніше не здавалося чимось незвичайним, а також бути сильними та боротися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Війна всіх нас змінила і знову показала, наскільки важливо цінувати те, що в тебе є. І як важливо боротися за майбутнє наших дітей. Це для мене особисто дуже важливо", - зізналася виконавиця.

Шанувальники доповнили зірку, розповівши, чому війна навчила їх.

"Залишатися собою", "Жити тут і зараз", "Перемогти ненависть усередині, якої так багато останнім часом", "Згодна... тільки сьогодні говорила про це, обіймаю", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова знайшла особисту відьму, яка допоможе із домашнім затишком: "Це кайф..."

Також наш портал інформував, що зацілована Ольга Сумська несподівано побачила справжнє щастя від зустрічі, чоловік так не цілує: "Несе мені".

Крім того, ми писали, Анна Добриднєва з "Пара нормальних" зізналася, чому покинула Україну вперше за час війни: "Нестримне бажання".