"Наші б'ються, як леви": Злата Огнєвіч подарувала захисникам України незабутні хвилини, все сталося швидко

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка активно підтримує захисників країни своїм ніжним голосом, а також допомагає воїнам як волонтер, продовжує ділитися своїми думками та переживаннями з важливої ​​поїздки. Цього разу співачка вирішила розповісти, що ж відбувається на передовій та що мають робити українці, щоб наблизити перемогу.

Салат "Мімоза" та грінки будуть без консерви? В Україні змінилися ціни на сардини та шпроти - скільки коштуватимуть

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Українцям довелося звикнути до дикого подорожчання цін за останні півроку, а то й більше. Ціни зросли майже на всі продукти та послуги, але як приємно спостерігати за їх падінням. В українських супермаркетах оновили ціни на деякі види консерви та поспішили порадувати споживачів тим, що вони знизилися. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Зміни торкнулися вартості сардин, які ще недавно були менш доступними.

Українці переплатили шалені суми за газ, але гроші їм повертати не збираються: "Заяви не приймають"

газовий лічильник
газовий лічильник

З кожним днем ​​в українців накопичується все більше проблем із оплатою газу, після того, як постачальник змінився на "Нафтогаз". То не враховують показання лічильників, то виставляються подвійні суми. Але й це, як виявилося, ще не найгірше. Через зволікання у ряду газзбутів можуть відібрати ліцензію. Крім того, їм загрожує штраф. У діях газзбутів вбачають ознаки шахрайства.

Настя Каменських скинула одяг і показала той самий животик: "Чому прямо в листопаді"

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Дружина реп-виконавця Потапа минулої осені була в Єгипті, Шарм-еш-Шейх, там у неї відбувся концерт. Згодом у цій же країні знаходилася Надя Дорофєєва зі своєю командою та мамою. Настя Каменських опублікувала у Stories відео у чорно-білому купальнику, демонструючи легкі рухи під нехитру мелодію.

Світла немає, зате з інтернетом: як самостійно зробити зарядку для wi-fi роутера

Київ без світла, скрін: YouTube
Київ без світла, скрін: YouTube

Далеко не у кожної людини є ноутбук, проте якщо все ж таки є такий гаджет, то протриматися на батареї він може всього кілька годин. А роутер для інтернету без батареї, без нього користуватися мережею неможливо, а мобільний зв'язок залишає лише слабкі надії на завантаження картинок. Для цього необхідний автомобільний акумулятор (підійде навіть старий), дроти, затискачі-крокодили і штекери для роутера.