Роботодавці готові платити чималі суми, щоб знайти потрібних працівників.

Портал Work.ua провів дослідження українського ринку праці. Аналітики визначили, що в Україні серед роботодавців ведуться активні пошуки спеціалістів у сфері обслуговування.

Ярмарок вакансій facebook.com/zaniatist
Ярмарок вакансій facebook.com/zaniatist

Популярністю також користуються робочі спеціальності, спеціалісти з продажу та закупівлі, працівники сфери торгівлі, спеціалісти в галузі туризму, працівники готельно-ресторанного бізнесу.

Український бізнес зараз потребує продавців-консультантів, водіїв, бухгалтерів, кухарів і менеджерів з продажу. Лідерами із зарплат є медіабайєри. Їм готові запропонувати 70 000 грн. Друге місце посідають водії-міжнародники. Вони можуть розраховувати на оклад 40 000 грн.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Окрім того, попит мають працівники фінансів та банківської справи, працівників сфери нерухомості, працівників, задіяних у секторі маркетингу та реклами, топменеджери. На хорошу зарплату можуть розраховувати й вебдизайнери. У середньому ці фахівці одержують 31 250 грн.

Вакансії. Фото: скриншот YouTube
Вакансії. Фото: скриншот YouTube

Аналітики також відзначають, що наразі в Україні відзначається збільшення кількості вакансій, попри війну ринок працевлаштування функціонує досить вправно.

Нагадаємо, ми писали, що свіжий базилік на підвіконні не фантастика, як виростити ароматну зелень у будь-який сезон року.

Як повідомляв "Знай.ua" пенсії у жовтні зросли, але лише у "обраних": мільйони українців залишилися без підвищення.

Також "Знай.ua" інформував, що зміниться у нарахуванні субсидій вже до кінця року: у ПФУ попередили українців