Коли розпочнеться Третя світова війна, тлумачення пророцтв Нострадамуса та Ванги: "Триватиме 27 років"

Весь світ уже тривалий час слухає страшилки про швидкий початок Третьої світової війни: хтось каже, що вона вже почалася, а хтось морально готує оточуючих на початок. Що ж там відбувається, насправді ми можемо тільки здогадуватися. Але щоб не нудитися в нервовому очікуванні, можна дізнатися, що говорили великі Ванга і Нострадамус про цю війну і що обіцяють астрологи зараз.

Баба Ванга: зображення з інтернету
Баба Ванга: зображення з інтернету

Папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого руського народу" та висловлює свою пошану

Папа Римський Франциск на пресконференції на борту літака після повернення з Королівства Бахрейн повідомив, що попри те, що любить український народ, так само не вірить, що росіяни можуть бути настільки жорстокими. Папа Франциск заявив, що закликає усіх бути пацифістами, та розповів, як любить росіяyський народ.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Папа Римський. Фото: скриншот Youtube
Папа Римський. Фото: скриншот Youtube

Доктор Комаровський попередив українців про спалах грипу в осінньо-зимовий період: "прилетить" з Австралії

Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповів українцям про ризик захворіти на грип у "найвразливіший" період, не кажучи про ще існуючий коронавірус, який так само вражає людей.Осінь та зима – це сезон різних захворювань та ослабленого імунітету. Доктор Комаровський у своєму новому відео на YouTube-каналі пояснив, до чого готуватись українцям у цей період і наскільки підступним може виявитися грип.

Доктор Комаровський, скріншот з відео
Доктор Комаровський, скріншот з відео

Дідівські плачі 7 листопада: не торкайтеся хліба і ридайте на всю силу, традиції та заборони православного дня

Цього дня необхідно згадати всіх померлих рідних, а ритуальний плач має оголосити всю округу. Інші назви свята: "Мартірій", "Маркіан", "Анастасія". У минулі часи помітили, якщо у цей день спекотно, то зима буде холодною. Наші пращури вважали, що природа страждає, тому підтримували її церемоніальними плачами.

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Чому булочки та хліб вам не вдаються: як правильно використовувати дріжджі, у цьому часто помиляються

Якщо неправильно використовувати дріжджі, то улюблені кулінарні витвори можуть вийти зовсім не такими, якими очікували їх побачити у результаті.Секрет роботи з дріжджами полягає в розумінні процесу. Наприклад, цукор, доданий до тіста, метаболізується дріжджами, вивільняючи в тісто вуглекислий газ, що призводить до того, що тісто набуває характерної повітряної структури - у результаті тісто підіймається.

Дріжджі, скріншот з відео
Дріжджі, скріншот з відео

Індекс "Олів'є" до Нового року: скільки коштуватимуть інгредієнти і де вигідніше купити

Через війну багатьом українцям доводиться відмовлятися від звичних продуктів та послуг, проте попереду Новий рік і виникає логічне питання – скільки коштуватиме святковий стіл. Українці вже зараз складають списки продуктів, які знадобляться на новорічні свята, хоч і ціни в магазинах зовсім не тішать.

Олів'є, фото: YouTube
Олів'є, фото: YouTube