Чергові кумедні новини через Росію приспіли. Там усе настільки заплутано, що можна навіть знімати серіал у жанрі трагікомедії. Як одна родина загинула за різних обставин через війну в Україні.

Справа в тому, що чоловік жінки на ім'я Любов Бедошвілі вирушила до України вбивати мирних мешканців. Там його швидко наздогнала карма, і він загинув. Жінка була вкрай убита горем, і тому одразу після отримання виплати за загибель коханого вона пішла відзначати клуб.

Загиблий росіянин, фото: вільне джерело
Загиблий росіянин, фото: вільне джерело

Але там і її наздогнала карма. Йдеться про той самий злощасний клуб "Полігон" у Костромі, в якому днями сталася пожежа. Там вона і померла за своїм чоловіком. Також несумісні із життям травми отримала її сестра та її чоловік. Ціла родина поплатилася за свою позицію. У них залишилася донька круглою сиротою, яку тепер виховуватиме бабуся.

Досить іронічно, що пожежу влаштували російський солдат, який святкував повернення на батьківщину з України. Він був настільки щасливий тим, що залишився живим, що почав запускати феєрверки. Ось це й спричинило трагедію. Бог таки з почуттям гумору.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Загибла росіянка, фото: вільне джерело
Загибла росіянка, фото: вільне джерело

Цікаво, що місцевий нічний клуб "Полігон" дуже відоме місце в Костромі. Туди приходять чоловіки, щоб зняти напругу за допомогою дівчини на одну ніч. Зокрема, це були військові, військова частина яких була неподалік.

У ніч на четверте листопада там спалахнула пожежа, в якій і загинуло 13 людей. Серед них і російський найманець, який із 2015 року воював проти України.

Окупант, який і влаштував пожежу, дістав мисливську ракетницю і вистрілив кілька разів у стелю, через що спалахнуло приміщення з людьми. Поліція затримала чоловіка за шість кілометрів від місця пожежі. Військовий визнав провину.

Пожежа у російському клубі, фото: вільне джерело
Пожежа у російському клубі, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що міністр оборони Великобританії назвав головну причину, чому бліцкриг путіна виявився нікчемним

Раніше повідомлялося, що з Херсонської ОДА зняли ганчірку: Стремоусов запакував валізи і запевняє, що паніки немає

Також, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв вирішив скасувати мораторій на страту.