У супермаркетах України оновились цінники на бакалею, рис здорожчали, а борошно та гречка подешевшали.

За місяць, середня ціна рису круглого зросла з 74,85 грн за кіло, до 77,17 грн. Найдешевше круглий рис можна придбати у Varus за 66,90 грн. Та у Новусі за 69,90 грн.

Бакалея. Фото: скриншот з відео
Бакалея. Фото: скриншот з відео

Ціни на рис. Фото: скриншот Мінфін
Ціни на рис. Фото: скриншот Мінфін

Макаронні вироби за місяць подорожчали, якщо минулого місяця Макарони пір'я коштували 28,73 грн за кіло, то зараз ціна виросла трохи менше ніж на грн - 29,70 грн за кіло.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ціни на макарони. Фото: скриншот Мінфін
Ціни на макарони. Фото: скриншот Мінфін

Борошно Хуторок за місяць скинуло в ціні. у жовтні кілограм борошна в середньому коштував 21,99, то тепер ціна знизилась майже на гривню. Середня ціна - 21,06 грн. Але в Новусі можна придбати борошно за 19,90 грн за кіло, а в Ашані за 22,10 грн.

Ціни на борошно. Фото: скриншот Мінфін
Ціни на борошно. Фото: скриншот Мінфін

Гречка продовжує падати в ціні. Коштувала 80,78 грн за кіло, тепер це 78,70 грн. Найнижчу ціну пропонує Ашан, там за кіло гречки просять 67, 30 грн. У Варусі гречка коштує найдорожче, 89,90 грн за кіло.

Ціни на гречку. Фото: скриншот Мінфін
Ціни на гречку. Фото: скриншот Мінфін

Варто зазначити, що овочі стали дешевшати, а от фрукти піднімаються в ціні. Також стало відомо, що ціни на яйця стабілізувалася.

Нагадаємо, ми писали, що робимо запаси, але не панікуємо: як сильно зростуть споживчі ціни у 2023 році.

Як повідомляв "Знай.ua" курс долара зміниться, вже не 50 грн: яких "сюрпризів" чекати від обмінників у наступному році.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні ціна на огірки наближається до тризначної психологічної мітки: час готувати гаманці перед святами.