Дружина президента Володимира Зеленського Олена намагається зробити життя в Україні кращим, періодично розповідаючи про свої досягнення у цьому плані або про те, що відбудеться у майбутньому, про важливі проекти, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно вона їздила в курортне містечко Кашкайше, Португалія, щоб зустрітися з громадянами нашої країни, які були змушені виїхати до Європи через війну.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Зараз Олена Зеленська відповіла на запитання, як можна відновитися після поранення і знову опанувати своє тіло, протези або колісні крісла. Відповідь, звичайно ж, дуже проста – реабілітація. Бо вона іноді навіть важливіша, ніж лікування.

"В даний час, коли всі українські лікарні приймають поранених російськими снарядами, кожна з них повинна мати реабілітаційні потужності і не одного, а цілу команду профільних фахівців", - пише Олена Зеленська у публікації.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У цьому Перша леді і бачить сенс реформи системи реабілітації, яка має продовжуватися, незважаючи на війну.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Ми, за словами Олени, як суспільство, зобов'язані подбати про те, щоб відновлені співвітчизники почувалися впевнено щодня. Щоб толерантність, безбар'єрність, рівність стали нормою.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська поїхала до Португалії заради важливих людей: "Не виняток"

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленська в перших рядах, на Кейт Міддлтон перли королеви, квіти з весілля та записка короля Чарльза III: факти з похорону Єлизавети II

Знай.uа писал, команда Зеленского для наказания Путина