Путін наказав звезти до Херсона тисячі окупантів і багато артилерії: важкі бої за місто вже близько

До Херсона завезли величезну кількість російських окупантів, а також багато артилерії. Ще один доказ того, що жодного відступу немає, і можливі тяжкі бої за місто. Про це 24 каналу розповів військовослужбовець ЗСУ та політолог Кирило Сазонов. Окупанти найближчим часом намагатимуться перетворити місто Херсон на "другий Маріуполь". Тобто хочуть не залишити там каменю на камені, і при цьому звинуватити у всьому українських захисників.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Дедалі більше росіян перестають вірити путіну: заскиглили

У Росії після початку оголошення мобілізації стало значно менше прихильників війни проти України. Вони тепер розуміють, що їх це теж стосується. Як показують опитування, тепер стало набагато менше прихильників війни там, проте їх кількість все ще вкрай висока. Якщо навесні за продовження путінської війни виступало щонайменше 25%, то сьогодні це вже 16% опитаних громадян.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Мітинг росіян, фото: YouTube
Мітинг росіян, фото: YouTube

"Л\ДНР" дочекалися "визволителів": кадирівці масово гвалтують мобіків, командиндир бойовиків змушений звертатися публічно

Російські окупанти, як виявилося, також незадоволені військами глави Чечні Рамзана Кадирова. Вони вважають, що ті приїхали на фронт заради пограбування та насильства, але аж ніяк не для боротьби. У принципі, у його словах є частка правди.

Російське озброєння, скріншот: YouTube
Російське озброєння, скріншот: YouTube

Бекон, буженина та ковбаски – недозволена розкіш: українців засмутили космічними цінами на м'ясну продукцію

В Україні зашкалюють цінники на м'ясо, а продукти його переробки - непідйомна розкіш для гаманців, особливо в цей непростий для українців період. Так, скільки доведеться віддати, щоб побалувати себе ковбасками, беконом та бужениною, повідомляє портал Мінфін.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Як правильно підготувати запас води: поради, які допоможуть легко перенести відсутність найнеобхіднішого

Українці зіткнулися з новою реальністю і намагаються запастися усім найнеобхіднішим, щоб пережити найважчу в історії незалежної України зиму. Зокрема, українцям порадили, як діяти, коли в будинку немає води, на тлі атак російських окупантів на об'єкти критичної інфраструктури України. Поради оприлюднив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Запаси води, фото з вільних джерел
Запаси води, фото з вільних джерел

Безробітних заженуть на копійчані роботи, а як ні — заберуть виплати, нові умови від Кабміну

В Україні вирішили одним пострілом вполювати двох зайців, і безробіття позбавитись, і . Тепер офіційно зареєстрованих безробітних, які не зможуть працевлаштуватися протягом 30 днів, залучатимуть до суспільно корисних робіт за зарплату, не нижчу мінімальної.

Суспільні роботи для безробітних. Фото: скриншот з відео
Суспільні роботи для безробітних. Фото: скриншот з відео