Окупанти тікають із Херсона: Шойгу наказав відводити війська

У середу ввечері, 9 листопада, з'явилася інформація про те, що російські окупанти залишають правобережну частину Херсонської області та здійснюють "негативний наступ" у бік Криму. Справа в тому, що так званий міністр оборони Росії шойгу наказав командувачу об'єднаного угруповання військ Росії в районі проведення "спецоперації" Суровікіну, який звучить так: "Приступайте до відведення військ за річку Дніпро".

шойгу, скріншот: Telegram
шойгу, скріншот: Telegram

Світлана Лобода "клонувала" себе перед фанатами та заспівала знамениту пісню: "Кожен виступ"

Світлана Лобода продовжує періодично ділитися публікаціями, спрямованими на те, щоб повернути прихильність українців. Вона розмістила відео з виступу, який розпочала та завершила піснею "Щедрик". Світлана тримає упродовж виконання цієї пісні прапор України в руках. А на екранах транслюють співачку. Складається враження, що зірка клонувала себе виконання цієї пісні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/

Яка ситуація зі олією: українцям повідомили про неприємну зміну у виробництві

У порівнянні з показниками вересня експорт українських товарів у жовтні зменшився на 4,6% і склав 9,21 млн т, минулого місяця – 9,66 млн т. Таку заяву зробив заступник міністра економіки, торговий представник України Тарас Качка на своїй сторінці Facebook. За його словами, водночас вартість українського експорту зменшилася на 8,2% — до $3,81 млрд.

Олія. Фото: Знай.ua
Олія. Фото: Знай.ua

Вова Дантес зворушився історією українки, яка втратила близького і попросила допомоги: "Маю надію"

Відомий український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зворушився історією українки, яка в окупації втратила близьку людину. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артист попросив допомогти жінці.

Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/
Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/

Ціни на свинину знову здивували: скільки ж українцям доведеться викласти за кілограм м'яса

У жовтні середня роздрібна ціна на свинину зменшилась на 2,3% або на 4,3 грн/кг. Якщо на початку місяця кілограм охолодженого м'яса коштував у середньому 188,4 грн/кг, за три тижні цей показник знизився до 184,1 грн/кг. Таку ситуацію констатують аналітики Асоціації "Свинарі України" за підсумками щомісячного моніторингу цін національних торгових мереж.

Ціни на свинину. Фото: скрін youtube
Ціни на свинину. Фото: скрін youtube