Стало відомо, що в незаконно анексованому Кримському півострові на смерть розбився колишній народний депутат Верховної ради Олексій Ременюк.

Про це повідомили російські засоби масової інформації.

Примітно, що ця трагедія сталася під час того, як колишній глава української партії «Русь єдина» втікав від поліцейських. Мабуть, за прикладом Кирила Стремоусова, зробити це не вдалося, і сталася аварія зі смертю.

Олексій Ременюк, фото: Mash
Олексій Ременюк, фото: Mash

66-річний чоловік їхав із дня народження свого близького товариша на своєму позашляховику Land Rover, як його раптом залишили правоохоронці.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Попередній огляд показав, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння, але все ж таки сів за кермо автомобіля. Коли його спробували затримати, колишній парламентарій вирвався і стрибнув за кермо, протягнувши на двері автомобіля асфальтом співробітника.

Сталася аварія із трагедією в той момент, коли Олексій Ременюк вирішив виїхати на зустрічну смугу, де й зіткнувся із вантажівкою. Загинув він разом із пасажиром.

В результаті аварії двоє молодих людей загинули, ще двоє отримали серйозні поранення
В результаті аварії двоє молодих людей загинули, ще двоє отримали серйозні поранення

У МВС у Криму зазначили, що водія великовантажного судна було доставлено до лікарні з травмами. Все трапилося на дорозі "Східний обхід міста Сімферополя", призначено низку експертиз.

Ще одна смертельна аварія для колаборанта, і щось вони почастішали. Третя за добу.

Чоловік свого часу працював на Україну і був членом політичних сил "Громада", "Батьківщина" та "Русь Єдина".

Нагадаємо, що в Україні з початку року ліки в аптеках подорожчали на половину: за здоров'я тепер потрібно буде більше платити .

Раніше повідомлялося, що Кирило Стремоусов загинув: не дочекався ЗСУ у Херсоні

Також, таролог Людмила Хомутовська розкрила правду про виїзд Володимира Зеленського за кордон після 24 лютого