11 листопада 2022 року стало новою історичною датою для незалежної України, адже саме цього дня Херсон повернувся до складу нашої країни після довгих місяців окупації.

Це стало справжньою перемогою для всіх українців та болісною поразкою для диктатора путіна. Але росіяни і це "проковтнули", зумівши лише обуритися у соцмережах.

Але зараз йтиметься не про це, а про те, як Укрзалізниця готується до повернення всіх тимчасово окупованих росією територій і запускає продаж квитків у нових-старих напрямках.

Укрзалізниця запустила "експрес" до НАТО. Фото: скриншот з відео
Укрзалізниця запустила "експрес" до НАТО. Фото: скриншот з відео

Компанія запустила продаж квитків до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Квитки до перемоги" - благодійний проєкт, який 13 листопала запустила "Укрзалізниця" з платформою UNITED24, в рамках якого з сьогоднішнього дня можна оформити квитки на 3 перші рейси з Києва до 5 міст: вже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополь.

Квиток пропонують придбати як символ віри у ЗСУ та звільнення України від окупантів, а скористатися ним – одразу після деокупації. Як тільки рух буде відновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем.

Кримські гори
Кримські гори

Усі кошти від продажів через платформу UNITED24 переведуть на закупівлю last-mile транспорту — автомобілів, які допоможуть з'єднати міста та селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Нагадаємо, що Укрзалізниця додала важливу функцію для пасажирів при купівлі квитків: на часі, як ніколи.

Раніше ми повідомляли, що "Укрзалізниця" анонсувала потяги до Донецька, Луганська та Сімферополя: Юрій Горбунов у захваті.