Ретроградний вплив планет — дія, коли планета починає рухатися назад по своїй орбіті з нашої точки зору тут, на Землі, повертаючи нас назад у часі.

Коли ми мандруємо минулим, ретроградність спонукає нас розв'язувати затяжні проблеми та доводити до кінця нерозв’язані справи. Але коли ретроградна позиція відбувається на такій лютій планеті, як Марс, це обов’язково буде інтенсивним досвідом. Про це йдеться на астропорталі stylecaster.com.

Ретроградний Марс. Фото: скриншот з відео
Ретроградний Марс. Фото: скриншот з відео

Ретроградний Марс відбувається приблизно кожні 26 місяців і триває близько 72 днів. Початок зворотнього руху стартував 30 жовтня та триватиме до 12 січня 2023 року. На чотири знаки Зодіаку рух ретроградного Марсу вплине надто відчутно.

Овен

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наступні два з половиною місяці Марс — ваша правляча планета — буде ретроградним. Оскільки Марс керує вашою життєвою силою, ви повинні відчувати все, що відбувається з Марсом на глибокому та душевному рівні. Оскільки Марс ретроградний, ви можете відчувати менше натхнення або стимулу від повсякденного життя. Іноді вам навіть важко відчувати цікавість до світу, ніби ніщо не задовольняє ваші інтелектуальні інтереси. До того моменту, коли ретроградний Марс закінчиться, ви краще зрозумієте, як передати свої емоції іншим і викликати взаємодію.

Близнюки

Ніхто не відчуває цю ретроградність так інтенсивно, як Близнюки, адже Марс буде ретроградним через Близнюків, змушуючи їх працювати через деякі серйозні поїздки его і вилікувати ваші стосунки з вашою гордістю. У цей час ви можете відчувати сильну потребу самостверджуватися, хоча знайти спосіб донести свою точку зору може бути важче, ніж зазвичай.

Попри те, що ви можете переживати деякі внутрішні потрясіння та глибоко вкорінені проблеми гніву, ця ретроградність — це шанс випустити все назовні! Усі ті затаєні образи, які ви тримали, зібрали багато бруду за ці роки, і якщо ви відчуваєте злість, пам’ятайте — гнів може бути неймовірно мотивуючою силою!

Скорпіон

Коли ваша правляча планета ретроградна, це може змусити вас почуватися трохи невпорядкованим. І оскільки вами керує пристрасний і енергійний Марс, цей ретроград обов'язково вплине на вас на глибинному рівні. Цей досвід може змусити вас жадати близькості так само сильно, як ви цього боїтеся.

Ретроградний Марс розпалює вогонь вашого бажання злитися з чимось або кимось іншим. І оскільки ця енергія має тенденцію змушувати нас почуватися власницькими, ця ретроградність може змусити вас переглянути те, як ви поважаєте та стверджуєте емоційні кордони.

Стрілець

Вам важко зустрітися з кимось віч-на-віч? Ваша випадкова неприязнь до когось перетворюється на повномасштабне суперництво? Коли Марс ретроградує через Близнюків, це також викличе глибокі конфлікти у вашому світі союзників і ворогів.

Якщо ви перебуваєте в шлюбі або в ексклюзивному романтичному партнерстві, цей ретроград може змусити вас працювати над проблемами гніву так, щоб це було продуктивно, а не руйнівно.

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на тиждень 14-20 листопада для всіх знаків Зодіаку: у Дів неприємності, Водолії втратять голову, а Раки нагострять вуха.

Як повідомляв "Знай.ua" Водолій, Овен, Близнюк та Рак: цим чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна до кінця листопада.

Також "Знай.ua" інформував, що одружуються одразу, а потім шкодують: 4 знаки Зодіаку, які пов'язують життя не з тими людьми