"Путіна винесуть вперед ногами": російський журналіст побачив початок кінця диктатури в росії вже за пару місяців

Дні путіна вже пораховані, і час пішов на місяці. Незабаром його можуть винести вперед ногами з російського Кремля. Про це розповів музичний критик та журналіст Артемій Троїцький. З самого початку розмови чоловік відзначив, що саме життя путіна вже добігає кінця, і його місяці вираховані. Правити йому залишилося недовго, і як це станеться, ситуація може стабілізуватися. При цьому відбудеться це не з його власної волі або від старості.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

В Україні падатиме мокрий сніг та дощ: які області першими відчують зиму, прогноз погоди на 16 листопада

Відома синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у середу 16-го листопада, на півночі та північному сході України є ймовірність випадання мокрого снігу. Згідно з її прогнозом поєднання вологості та холодного повітря переведе дощ у мокрий сніг. Адже 16 листопада в Україні переважатиме дощ, проте при наближенні температури повітря до нижчих градусів ймовірна вже зимова фаза опадів.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Перший сніг в Україні, фото: chornоgora.rescue112/Faceboоk
Перший сніг в Україні, фото: Василь Фітсак

М'ясо, яйця, молоко та соняшникова олія: українцям показали оновлені ціни на популярні продукти

Українцям показали, як змінилися ціни на курячі яйця, м'ясо, молоко та соняшникову олію у листопаді. Станом на 14 листопада середні ціни на курячі яйця торгової марки "Квочка" становлять 76,19 гривні за десяток. Місяцем раніше вартість була 57,23 гривні.

Супермаркет, продукти \\ фото Знай.UA
Супермаркет, продукти \\ фото Знай.UA

У грудні на пенсіонерів чекають чергові бонуси: хто отримає додаткові 600 гривень

Стало відомо, що українцям до кінця року можуть ще раз гарантовано підвищити пенсійні виплати. Кому пощастить побачити велику суму при отриманні. Як зазначається, вже у грудні відбудеться знову підвищення максимальної та мінімальної пенсії, і пов'язано це зі швидким збільшенням прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб. Крім цього люди похилого віку отримають ще й надбавки з доплатами.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Як безробітним українцям оформити допомогу від держави: покрокова інструкція

Через повномасштабну війну багато українців втратили робочі місця, а водночас і можливість отримувати дохід. Щоб мати можливість вижити в цей складний період, такі категорії громадян можуть розраховувати на допомогу по безробіттю від держави.

Безробіття. Фото: скриншот з відео
Безробіття. Фото: скриншот з відео