Стало відомо про те, що незважаючи на повномасштабну війну, що триває в Україні, вже було зареєстровано понад 200 тисяч нових шлюбів. Російська агресія не вб'є кохання.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України.

У країні за весь 2022 рік було зареєстровано понад 200 409 шлюбів, із них 15 509 було зареєстровано саме в період з 15 жовтня по 15 листопада.

Незважаючи на те, що в цей період побільшало ракетних ударів по нашій країні, люди не побоялися створити нові осередки суспільства.

Весілля
Весілля

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Життя не зупинити – воно продовжується, незважаючи на війну та незгоди, незважаючи на марні спроби ворога зламати та знищити нас як націю!", – зазначили в установі.

Крім того, величезна кількість була і щасливих пар у пологових будинках. За останній місяць народилося 16 162 малюки, і населення нашої прекрасної країни побільшало на 183 105 чоловічків.

Весілля, фото Знай.uа
Весілля, фото Знай.uа

Не можна не відзначити хорошої тенденції, яку показали українці за останні 9 місяців повномасштабної війни. Як би це не видалося дивним, кількість шлюбів тільки збільшується, і цей тренд тримається вже досить довго. А ось розлучень значно поменшало. Цей період наші люди бажають пережити разом, що лише поєднує їх. Навіть під час пандемії коронавірусної інфекції такого не було, коли людям доводилося місяцями сидіти вдома разом.

Нагадаємо, що в Україні "заморозили" пенсійну реформу: як це позначиться на виплатах

Раніше повідомлялося, що борщик буде наваристим: супермаркети змінили ціни на головні інгредієнти, але не все подешевшало

Також, у грудні на пенсіонерів чекають чергові бонуси у вигляді виплат - кому світять додаткові 600 гривень