Українці хочуть дуже сильно повернути єнота викраденого з херсонського зоопарку. Деякі громадяни вже навіть вигадали, що можна дати натомість.

Було створено петицію на сайті Офісу президента України, де громадяни і виклали свій незвичайний додаток. На цьому порталі кожен може написати, як можна зробити життя нашої держави кращим або підказати президенту. У разі зібраної кількості підписів Володимир Зеленський її обов'язково розгляне.

Петиція, скріншот: ОПУ
Петиція, скріншот: ОПУ

Цього разу українці дуже засмучені тим, що російські окупанти тікаючи з Херсона забрали єнота, але його обов'язково обіцяли повернути. Обміняти його пропонують на пам'ятник Катерині у місті Одеса.

"Обмінювати пам'ятник Катерині в Одесі на викраденого єнота із зоопарку в Херсоні" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Станом на ранок четверга, 17 листопада було зібрано вже понад 800 підписів з 25 тисяч необхідних, і тепер петиція має час до кінця лютого для того, щоб все ж таки Володимир Зеленський її розглянув.

єнот, фото Pxhere
єнот, фото Pxhere

Про крадіжку єнота свого часу повідомила якась російська пропагандистка Долгарьова. За словами жінки, її товариш-окупант під час відступу з Херсона вкрав із місцевого зоопарку єнота. Новина швидко поширилася мережею, і тепер українці готові його обміняти навіть на полонених окупантів.

Що стосується одеської пам'ятки. Місцеві жителі свого досягли, і вже розпочалися роботи з його демонтажу. Зараз його замотали в чорний целофан і обнесли огорожею.

Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: prostir.co.ua
Пам'ятник Катерині II в Одесі, фото: prostir.co.ua

Нагадаємо, що названо наступний після Херсона напрям, де росіяни спробують "героїчно" програти

Раніше повідомлялося, що культурний фронт: хто, як і за чий рахунок відновлюватиме українські пам'ятники, зруйновані російськими окупантами

Також, Європа має себе убезпечити від російських варварів: Подоляк дав єдину вірну пораду безпорадним вестернам