Вже у грудні в Україні розпочнеться виплата додаткової грошової допомоги для деяких громадян. Хто і на яку суму може претендувати, повідомляє "Пенсійний кур'єр".

Деякі українці отримають одноразову грошову допомогу у розмірі 1200 гривень на одну особу. У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій наголосили, що на виплати виділено 100 мільйонів гривень від організації Червоний Хрест.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Отримати допомогу зможуть жителі Херсонщини, але не всі, а лише ті, які не були евакуйовані із регіону під час окупації. Старт виплат очікується вже з грудня, а отримати гроші мешканці зможуть через "Укрпошту".

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Виплачувати кошти почнуть з грудня. Здійснять це через Укрпошту. Зокрема, через два стаціонарні поштові відділення, які знаходяться в самому Херсоні. Один з них — центральний — доставлятиме готівку по всій області", - повідомили українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як українцям, які втратили у війну, за короткий термін оформити субсидію: інструкція від Мінсоцполітики.

Також наш портал інформував, що в Україні до кінця року продукти можуть подорожчати вдвічі, а комуналка з паливом неприємно здивують: новий прогноз НБУ.

Крім того, наш портал інформував, що в уряді заборонили відключати українцям комунальні послуги за борги на час військового стану, але співробітники вимагають поваги.