Українці більше не побачать доларів? Що буде з курсом під кінець року

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Для наших читачів, які уважно стежать за "каруселями" курсу долара щодо гривні, з'явилися важливі новини. За словами експертів, ситуація на готівковому ринку валюти на даний момент, станом на 18 листопада, дуже стабільна. "Зелений" вже кілька тижнів знаходиться біля позначки 40,5 грн. Тим не менш, є побоювання, що в грудні ціна американського долара в Україні може піднятися.

Сумна Катя Осадча зізналася, що не знає як жити під час війни: "У книгах не пишуть..."

Екатерина Осадча, фото: Instagram
Екатерина Осадча, фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Відома телеведуча, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча поділилася новим фото та розповіла про виклики війни, які не зрозуміло, як треба пережити. Катя Осадча багато робить для українців у цей непростий період, але при цьому не забуває і про просте людське спілкування. Так, цього разу Катя Осадча порушила тему випробувань, які принесла війна для кожного українця. Вона зазначила, що перед людиною постає багато завдань, але не зрозуміло, як у такому темпі встояти на ногах та рішення не знайти у книгах.

путін готує для народу "новорічний подарунок": загальна мобілізація практично узгоджена

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

На росії вирішили вбити останні відлуння демократії, і заблокували петицію проти мобілізації. Від громадян нічого не залежить - тобто знову нічого не змінило. У зверненні росіян йдеться про те, що кривавий диктатор не має жодного права оголошувати часткову мобілізацію, і це правда. На їхню країну ніхто не нападав, і робиться це заради того, щоб закинути на фронт нову порцію гарматного м'яса. Усього цю петицію підписало майже 500 тисяч чоловік, і здавалося, що можливо цього разу до людей прислухаються, і зрозуміють, що народу зовсім не потрібна ця війна. Але це не так. За позовом військової прокуратури суд міста Володимир вирішив її заблокувати.

Нові ціни на яйця, цукор та кондитерку: українці перед Новим роком дізналися, чи зможуть накрити святковий стіл

В Україні ціни на продукти харчування скачуть туди сюди і доки українці радіють копійчаному подешевшанню на деякі категорії, вони вже встигають знову підскочити в ціні. Нині ж у нашій країні злетіли ціни на сирі продукти. Про це йдеться в коментарі пресслужби Національного банку України щодо інфляції у жовтні 2022 року. Виходячи із підсумків жовтня, в Україні значно здорожчали деякі групи товарів. Однак вартість деяких продуктів все ж таки опустилася.

Винахід століття: Тоня Матвієнко навчила українців, як заряджати мобілку, коли вирубили світло

Тоня Матвієнко. Фото: скріншот youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скріншот youtube

Відома співачка Тоня Матвієнко донька народної артистки України Ніни Матвієнко та дружина Арсена Мірзояна радує шанувальників не лише на сцені та не лише піснями. Цього разу Тоня вирішила в своєму сторіс Instagram показати, як можна вийти зі скрути якщо раптом вимкнули світло, телефон розрядився, а повербанка під рукою нема. Тоня показала, що для того, аби телефон зарядився слід мати під рукою три батарейки. Одну доєднати до однієї "вилки" іншу до другої, та притиснути третьою. На відео телефон почав приймати заряд.