Відома телеведуча, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча поділилася новим фото та розповіла про виклики війни, які не зрозуміло, як треба пережити. Наболіла зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Осадча багато робить для українців у цей непростий період, але при цьому не забуває і про просте людське спілкування. Ведуча регулярно радує новими публікаціями на своїй сторінці.

Катя Осадчая, фото: Instagram
Катя Осадчая, фото: Instagram

Так, цього разу Катя Осадча порушила тему випробувань, які принесла війна для кожного українця. Вона зазначила, що перед людиною постає багато завдань, але не зрозуміло, як у такому темпі встояти на ногах та рішення не знайти у книгах.

"Іноді здається, що більше завдань, ніж є, не може бути, що треба зосередитися і робити одне, як у книгах пишуть… Але в книгах не пишуть, що робити під час війни", - написала ведуча.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Втім, вона впевнена, що українці встоять і після перемоги з'явиться багато книг із відповідями, які зараз так потрібні багатьом людям.

"Ми з перемоги зможемо написати багато своїх книг, про мультизадачність в умовах ракетного обстрілу та відсутність світла, про тайм менеджменту в умовах повітряних тривог і комендантської години, про вигорання на роботі не від рутини, а від кількості людського горя і неможливості одночасно допомогти всім…", - додала Катя Осадча.

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Осадча зворушилася роботою художника Бенксі на руїнах, що залишили окупанти: "Шкода, що..."

Також наш портал інформував, Катя Осадча зізналася, що українці, які зникли безвісти, не дають їй спати: "Катівні..."

Крім того, ми писали, Катя Осадча дорвалася до Влада та Лілії Ями: "Велика команда працює над тим..."