"Ощадбанк" звинуватили у шахрайстві через списання з рахунку останніх грошей. Докладніше про інцидент розповіла українка у своїй скарзі, яку опублікувала на порталі "Мінфін".

Українка пояснила, що вкрай неприємний інцидент стався з її батьком, який проживає на Донеччині та отримує на картку "Ощадбанку" виплати за "профпростій". Вона зазначила, що одного разу з картки списали 1300 гривень, що є більшою половиною отриманої виплати.

Ощадбанк, фото знай.юа
Ощадбанк, фото знай.юа

" Батько з Донецької області, приходить на картку тільки профпростій, з них до цього списувався мінімальний %, сьогодні ж забрали з картки більше 1300 грн!!! Це як так? Як прожити на 900 грн??? Мінімальний платіж платився, ви що робите, нелюди?", - поскаржилася клієнтка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Жінка обурилася умовами банку та поцікавилася, як тепер її батькові прожити без роботи та грошей у цей складний період. Втім, вона не пояснила, чи на карті є використаний кредитний ліміт, можливо, списані гроші були сплатою за заборгованістю. У самому "Ощадбанку" за кілька годин після звернення клієнтки випадок не прокоментували.

Раніше портал Знай повідомляв, тисячі гривень "випарувалися" з карти за лічені хвилини: клієнтка розповіла про кричущий випадок з ПриватБанком.

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "на біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".