ЗСУ допоможуть повернути Україні Крим дипломатичним шляхом: скоро буде багато "бавовни"

Україна може повернути Кримський півострів назад під свій контроль дипломатичним шляхом, і це цілком реальний сценарій того, що відбувається. Річ у тому, що півострів незабаром справді може повернути під контроль офіційного Києва, і росіянам доведеться з ганьбою бігти звідти, проте перед цим Збройні сили України будуть зобов'язані провести серйозну роботу з демілітаризації, і там буде незабаром багато "бавовни".

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Замах на життя сім'ї Зеленських та ракетні обстріли: відомий екстрасенс Гордєєв зробив важливе попередження

Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв вирішив зробити новий розклад про те, на що чекати українцям в останній тиждень осені. Зайшла тема навіть про можливу загибель президента. Про це він розповів у прямому ефірі на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Не обійшлося без теми окупації нових українських міст, а також інших важливих подій тижня 20-27 листопада.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

Чи на довго затримаються в Україні мокрий сніг та льодяний дощ: прогноз погоди та попередження на 22 листопада

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що 22-го листопада у більшості областей опадів не передбачається, лише в східній частині та на південному сході пройдуть дощі.Згідно з прогнозом, температура повітря протягом дня на заході та півночі очікується від 2 морозу до 3 тепла. На сході та півдні за словами Наталки Діденко буде майже весна, +8+13 градусів.

Ожеледиця, крижані дерева - фото Знай.ua
Ожеледиця, крижані дерева - фото Знай.ua

Українцям пообіцяли жодних "зимових пауз", адже в Криму можна відпочивати будь-якої пори року

У Міністерстві оборони України вирішили знову натякнути українцям на приємні новини із фронту, а також відбулася деморалізація росіян. Нова публікація з'явилася на сторінці відомства у соціальній мережі Twitter , де регулярно діляться офіційною та перевіреною інформацією з поля бою. Ніхто не планує здаватися і всі території обов'язково будуть повернуті.

Кримський міст, скріншот: YouTube
Кримський міст, скріншот: YouTube

Чи варто тікати з України через можливий блекаут: "Це розуміє кожен"

Українці продовжують жити як на пороховій бочці з побоюванням у завтрашній день. В Офісі президента вирішили заспокоїти народ щодо ймовірного блекауту. Про це заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомив в ефірі телемарафону.

Відключення електрики, скріншот: YouTube
Відключення електрики, скріншот: YouTube