У Росії знову здивували весь світ своєю пропагандою, проте народ продовжує вірити у все, що говорять по телевізору.

Сюжет був опублікований на одному з федеральних каналів, де регулярно виправдовують дії своєї влади, та вигадують нові легенди про Україну.

Там зазначили, що батько президента Росії Володимира Путіна загинув у боях за Невський п'ятачок. Тобто, за десять років до того, як народився один із найкривавіших диктаторів 21 століття.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Присвячено сюжет відкриття Міжнародного форуму в Гатчині, і рядком, що біжить, там запустили наступну інформацію: "Про це заявляв і Президент Володимир Путін, чий батько загинув на Невському п'ятачку, прориваючи вороже кільце».

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Невський п'ятачок був умовним позначенням плацдарму на лівому березі Неви у 1941-1943 роках під час битви за Ленінград. Батько путіна справді був учасником цієї битви, і в листопаді 1941 року отримав важке осколкове поранення в гомілку, але вижив. Можливо, при смерті не довелося б боротися з таким злом, як його син.

Сюжет пропагандистів, скріншот: YouTube
Сюжет пропагандистів, скріншот: YouTube

Помер чоловік у віці 88 років лише у 1999 році, незадовго до сходження свого сина на посаду президента Росії.

Це нагадало історію ще одного європейського диктатора Олександра Лукашенка. Під час одного зі своїх виступів він заявив, що його батько загинув під час Другої світової війни, хоча він сам народився лише 1954 року.

лукашенко. Фото: скриншот з відео
лукашенко. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що ще одна "багатоходівка" путіна: як російський диктатор помирив Сі Цзіньпіна та Джо Байдена

Раніше повідомлялося, що ППК "Вагнер" і "кадировці" не мали воювати в Україні: мали різати росіян усередині Росії

Також "путина винесуть вперед ногами": журналіст побачив початок кінця диктатури в Росії вже за пару місяців