У новому сезоні серіалу "Вікінги: Вальхалла", який стартує у січні 2023 року, недбайливі кіношники додумалися зробити князя Ярослава Мудрого "королем північної росії.

Користувач Twitter Віталій Гордієнко написав:

Нетфлікс вважає, що Ярослав Мудрий - це король Північної росії. Сходимо до них в коментарі і пояснимо чому це не так?

Скриншот коментаря, Twitter
Скриншот коментаря, Twitter

Дехто з користувачів проели ціле розсліування та вияснили, що Нетфлікс використали любительку терору над українцями актрису з р*шки.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Не лише спотворили українську історію, повторюючи російську пропаганду про Київську Русь, а й використали російську актрису Софію Лєбєдєву, яка щиро підтримує геноцидну війну Росії в Україні", - прокоментували у мережі.

Скриншот коментаря, Twitter
Скриншот коментаря, Twitter

Українці масово стали писати стрімінговому сервісу про помилку.

"NetflixValhalla, netflix, то ви підтримуєте геноцид чи що? У всьому світі ви не змогли знайти іншу актрису, не російську? Або чому ви показуєте історію як російську пропаганду?".

Скриншот коментаря, Twitter
Скриншот коментаря, Twitter

Після шквалу негативних коментарів, текст виправили, і Ярослав Мудрий знову став правителем Київської Русі.

Скриншот виправленої помилки. Фото: Instagram
Скриншот виправленої помилки. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що найскандальніший період життя Єлизавети II, і чергове вбивство в іспанській драмі "Еліта": прем'єри найкращих серіалів листопада 2022 року.

Як повідомляв "Знай.ua" українці намагаються "скасувати" хіт іспанського кінематографа "Еліту" через російського актора: "На пряму спонсорує війну".

Також "Знай.ua" інформував, спалити Кремль показавши міць Дракаріса: автор "Гри престолів" Джордж Мартін розповів заповітну мрію.