Справа наближається до зими. На вулиці з кожним днем ​​стає все темнішим і холоднішим, і виходити туди вже немає жодного бажання. Якщо ви відчуваєте такі самі почуття, то ця добірка серіалів явно для вас.

У листопаді, як не дивно, на весь світ чекає величезна кількість новинок у сфері кінематографа. І це неймовірна новина, тому що в цю пору року хочеться лежати під теплим пледом із гарячим чаєм, і дивитися щось на великому дисплеї.

4 листопада вийшов четвертий сезон серіалу " Маніфест ". Ця картина була кілька разів закрита через низькі рейтинги, але потім її рятували. На цей раз компанія Netflix вирішила красиво завершити історію, і зайнятися виробництвом.

Сюжет розповідає про рейс 828, який вилетів з аеропорту у 2013 році, а приземлився лише у 2018. Якщо для пасажирів минуло кілька сезонів, то для рідних та близьких були безвісти зниклими протягом п'яти років. Всі ці сезони вони намагалися розібратися, що ж сталося насправді, і тут уряд.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

" Білий лотос ". Другий сезон серіалу від компанії НВО, який роком раніше побив усі можливі рейтинги. Виходити він почав 31 жовтня, і щотижня глядачі чекатимуть нової серії.

Сюжет наступний. Група туристів приїжджає на курорт Італії, хоча у першому сезоні це були Гаваї. У нових епізодах дія розгорнеться в іншому готелі мережі, в якому багатії розслабляються настільки, що назовні вилазить вся їхня суть. Акторський склад також зазнав змін.

" Корона " 5 сезон - 9 листопада. Неймовірний художній серіал про життя Єлизавети ІІ. Попередні сезони нам показали королівську родину з дня вступу на престол королеви у 1952 році. Там можна бачити як вигадані факти, і реальні.

Сезон покаже життя королівської сім'ї в період з 1992 по 1997 рік, коли їх супроводжує найбільше скандалів та гучних розлучень. На жаль, сама королева вже не зможе оцінити його, оскільки 8 вересня світ був приголомшений звісткою про її смерть.

Червоною ниткою через весь трейлер проходить думка, що настав час озирнутися назад. У результаті роздумів королева висловлює думку, що її правління має відповідати трьом принципам: сталість, стабільність і служіння.

" 1899 ". Це новий серіал від Netflix, прем'єра якого відбудеться 17 листопада. Кілька років компанія мучила глядачів анонсами масштабного проекту з сильним акторським складом, і ось диво відбулося.

Серіал розповість про таємничі обставини, що оточили подорож іммігрантського корабля "Керберос", що прямує з Європи до Нью-Йорка. Пасажири, незважаючи на різне походження та національність, єдині у своїх мріях про нове майбутнє в іншій країні. На своєму шляху вони несподівано зустрічають корабель, що дрейфує у відкритому морі. Цей корабель вважався зниклим безвісти.

І звісно ж, куди без хіта іспанського кінематографу - новий сезон серіалу " Еліта ". 6 сезон проекту вийде на тій же стрімінговій платформі 18 листопада, і на глядачів чекає нова вечірка, чергова таємниця, вбивство, а також кохання. Все у стилях іспанської драми.

Примітно, що з початкового акторського складу практично нікого не залишилося, і на нас чекають нові талановиті герої зі своїми проблемами та травмами.

У шостому сезоні "Лас Енчінас" намагатиметься відновити репутацію після смерті чергового студента. Але вчителям та директору не завжди вдається вирішувати конфлікти, пов'язані з расизмом, сексизмом, гомофобією чи домашнім насильством.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла, як розплакалася після "сутички" з нахабним росіянином

Раніше повідомлялося, що Стівен Кінг їде в Україну поїздом із Варшави.

Також, Влад Яма знайшов нового суддю на "Танці з зірками", Кухар навіть моргнути не встигла