У Криму побили та заарештували місцевого жителя, і причина абсурдна до неможливості. В усьому винна українська пісня "Червона калина", якою так боїться путін.

Про це повідомляє російське видання "Холод".

Андрій Білозеров, фото: соціальні мережі
Андрій Білозеров, фото: соціальні мережі

Йдеться про колишнього викладача Білогірського технікуму Андрія Білозерова. Йому дали 14 діб у СІЗО за те, що він опублікував у соціальній мережі "Вконтакті" пісню "Червона калина".

Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: скриншот Youtube
Мітинг на підтримку України в Криму. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Проти нього склали протокол і звинуватили у використанні нацистської символіки. Рано-вранці до нього прийшли до гуртожитку силовики і затримали.

"Мене обличчям у підлогу, практично без одягу, в одних трусах, вибачте, кладуть, надягають наручники і починають бити ногами по нирках, животі, грудях. Куди потрапили – туди і вдарили", – описав чоловік своє затримання.

Bayraktar, скріншот: YouTube
Bayraktar, скріншот: YouTube

Співробітники органів наступали йому ногами на голову, через що пошкодили мочки вух. Один із них взагалі вдарив затриманого в обличчя. У хлопця забрали ноутбук, телефон, документи, дипломи, трудову та санітарну книги та ще український паспорт.

Однак таке з ним відбувається вже не вперше. У вересні його заарештували на 13 діб та звільнили з техніка за відеоролик. Там викладач та кілька студентів переглядають відео, на тлі якого звучить пісня про Bayraktar.

Вилучені документи чоловікові досі не повернули і він не може влаштуватися на роботу.

Викладач, фото: Міносвіти ФБ
Викладач, фото: Міносвіти ФБ

Нагадаємо, що кожен росіянин відчує наслідки війни на собі: доведеться відповісти за всі злочини путіна.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти під Херсоном вриваються до будинків місцевих школярів: намагаються застати за українськими уроками .

Також українцям пообіцяли жодних "зимових пауз", адже в Криму можна відпочивати у будь-яку пору року.