Мати власний автомобіль стало розкішшю через стрімке зростання цін на пальне цієї весни. Зараз ситуація значно стабільніша, проте цінники продовжують повзти вгору. Як змінилася вартість бензину та іншого пального, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Станом на 22 листопада середні відпускні ціни на бензин трохи зросли. Вартість дизельного палива та зрідженого газу залишилася на колишньому рівні.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, бензин А-95 преміум пропонується на українських АЗС у середньому по 50,70 гривні за один літр, що на 5 копійок дорожче, ніж було попереднього торгового дня. Подорожчав і бензин А-95, але також незначно – лише на 2 копійки, до 50,28 гривні за один літр. Вартість бензину А-92, порівняно з попереднім днем, не змінилася і залишилася на рівні 49,33 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Середні цінники на дизельне паливо на АЗС утрималися на позначці 54,37 гривні за літр, як було й у попередній торговий день. Також стабілізувалися ціни на автомобільний газ, який за день не подорожчав і, як і раніше, коштує в середньому 28,64 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на АЗС стабілізувалися, але ні краплі не радують: скільки коштуватиме літр бензину, дизеля та автогазу.

Також наш портал інформував, АЗС почали опускати ціни на пальне, але не на все: скільки коштує бензин, дизель та автогаз.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, які рідини необхідно замінити в автомобілі перед зимовим сезоном: водії повинні підготуватися як слід.