23 листопада 2022 року Росія зробила чергову масову ракетну атаку по мирному населенню та критичній інфраструктурі України.

Наслідки були важкими – без води, світла, зв'язку та тепла громадяни сиділи кілька днів. Проте ні тиждень блекауту, ні місяць не вплинуть на настрої. Ми обов'язково переможемо і ворог більше ніколи не захоче ступити на нашу землю, бо на нього чекатиме жорстка відповідь за подібні дії.

Київ без світла, скрін: YouTube
Київ без світла, скрін: YouTube

Державна податкова служба поділилася інформацією, що український бізнес почав стикатися з частою проблемою щодо PPO (терміналів) через відсутність електрики та інтернету. У ДПС дозволили використовувати або розрахункову книжку, або резервну PPO, але протягом не більше семи днів. Але якщо світло є, все має відбуватися виключно через термінал.

А ще, що цікаво, на період воєнного стану існує заборона, згідно з пунктом 12 Прикінцевих положень Закону №265, який каже, що накладення санкцій за порушення закону – неможливе (якщо тільки ви не порушуєте порядок здійснення операції під час продажу підакцизних товарів)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Касовий апарат. Фото: скріншот youtube
Касовий апарат. Фото: скріншот youtube

Варто нагадати, що ще на початку року українці виходили з мітингами проти запровадження PPO для представників малого бізнесу, оскільки касові термінали, за їхніми словами, "знищили б усе, що вони будували".

Нагадаємо, щоб продукти в холодильнику не зіпсувалися при відключенні світла: ці поради вас виручать

Як повідомляв "Знай.uа", після війни на українців чекає демографічна криза: залишиться менше 30 мільйонів людей

Знай.ua писав, генераторні подорожчання: які продукти найближчим часом стануть не по кишені українцям