Українці поскаржилися на популярний стрімінговий сервіс під назвою Megogo. До облікового запису жінки підключили відразу кілька чужих пристроїв.

Нова скарга з'явилася на порталі www.otzyvua.net , де регулярно кожен українець може залишити свій відгук про досвід використання того чи іншого сервісу.

Раніше Тетяна користувалась послугами іншої компанії, яка перестала раптово працювати. Тепер вона була підключена до Megogo, і через місяць пробної та середньої підписки перейшла на максимальну.

TV, скріншот: YouTube
TV, скріншот: YouTube

"Потім скачала додаток на телефон. І ось тут почався цікавий. У додатку є розділ "Мої пристрої"... а там... крім моїх двох ще купа лівих. Купа! Звернення на гарячу лінію допомогло: обнулили аккаунт, підв'язали підписку та всі необхідні особисті дані "Як виявилося, допомогло не надовго. За місяць висіло з десяток лівих пристроїв" - розповідає жінка.

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона їх видалила, і почала знову спостерігати за тим, що відбувається. Адже гроші знімаються в неї, а користуються зовсім чужі люди. Але і на цьому історія не закінчилася.

Відгук, фото: скріншот
Відгук, фото: скріншот

У розділі "Історія платежів", вона побачила, як хтось почав купувати з її облікового запису різні фільми та серіали по одному долару, а це означає, що у чужих людей є доступ до покупок.

"Звернення на гарячу лінію нічого не дало - обнулюйте профіль і не ділитеся даними для входу в акаунт. Але ж це нісенітниця. Доступу до акаунту ні в кого крім мене немає! Будь-що довести працівникам гарячої лінії неможливо, хоча вони і бачать всі підключення. Будьте обережні з цим сервісом!" - Підсумувала жінка.

Телевізор. Фото: скрін youtube
Телевізор. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що вперше з початку війни: в Україні зросла середня зарплата, як змінився рівень безробіття

Раніше повідомлялося, що українських водіїв попередили про новий штраф: не сідайте за кермо, якщо побачили це

Також, чи надовго затримаються в Україні мокрий сніг та крижаний дощ: прогноз погоди та попередження на 22 листопада