Кінець минулого тижня запам'ятався не лише складною ситуацією на фронті, а й черговим викидом негативу до мережі від молодої українки. Мріяла народитися в іншій країні.

Йдеться про 21-річну мешканку Івана-Франківська, яка вирішила у свій день народження провести пряму трансляцію та наговорила зайвого. За її словами, народитися в Україні було найбільшою помилкою.

Українка з Івано-Франківська, фото: Instagram
Українка з Івано-Франківська, фото: Instagram

На кадрах вона заперечує свій патріотизм, і називає український народ "найбіднішим у світі". Очевидно, дівчинка думає, що у Європі та США багатство "падає на голову" при народженні, а не результат важкої роботи.

"Я народилася в Україні, і це моя найбільша помилка, якщо чесно. Тому я розмовляю українською, але Україна - найтупіший народ, я не патріотка, я не за Росію, але я за те, щоб народитися в іншій країні. будь-яка: Європа, Канада, Америка, але тільки не Україна. Тому що Україна - це найбідніший народ", - заявила дівчина, сміючись.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ейфорія у неї тривала недовго, і вже наступного дня довелося вибачатися за сказане після розмови зі співробітниками Служби безпеки України.

У новому ролику вона вже говорила, що всі її заяви не відповідають дійсності і вона за все кається. А російською мовою вона взагалі говорила вперше в житті.

"Я хочу вибачитися за свої вчорашні дії та слова. Я так не вважаю. Я не підтримую Росію, не підтримую війну, не підтримую російську мову і російською мовою я говорила вперше в житті", - запевняє дівчина.

Крім того, вона попросила вибачення у всіх наших захисників, а також їхніх родичів, які чекають на їхні будинки.

"Я каюсь у своїх діях і обіцяю більше такого ніколи не робити. Слава Україні! Героям Слава!", - заявила вона наприкінці.

Нагадаємо, що боєць "закарпатських котлів" Микола Тищенко у столиці взявся ганьбити "Пункт незламності"

Раніше повідомлялося, що Хрюшу та Степашку також мобілізують: пропагандисти вигадали, як змусити українців припинити воювати

Також, як українцям під час війни оформити інвалідність: перелік документів та куди звертатися