Диктатор путін знову продемонстрував всі ознаки того, що йому залишилося недовго: тремтять руки і сповільнити реакцію

Вже десятий місяць російський диктатор путін продовжує робити численні помилки в Україні, а це означає те, що він "завершується". Нещодавно президент Росії провів зустріч із жінками, яких він назвав матерями мобілізованих росіян. Вже з'явилося викриття, яке показує, що це підставні жінки, які супроводжують його на багатьох заходах, а сама поведінка диктатора говорить про те, що він не в кращому стані.

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями
Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

Надя Дорофєєва зганьбилася з брудом під нігтями: "Це дуже боляче"

Популярна українська співачка, колишня солістка гурту "Время и Стекло", колишня дружина шоумена та музиканта Володимира Дантеса Надя Дорофєєва після того, як відійшла від скандалів навколо спільного треку зі Скриптонітом "Невеста", вирішила відповісти на найбрудніші заяви своїх хейтерів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Що пишуть хейтери і як відповідає Надя:

"Куди їм дітей - вони самі діти", - "Це дуже боляче..."

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Що можна їсти на Різдвяний піст: віруючим показали харчування щодня, аж до 6 січня

У понеділок, 28 листопада, розпочався Різдвяний пост. Спеціально для віруючих ми маємо чудові поради для пісного меню. Посада триватиме до ранку 7 січня 2023 року. Під час посту віруючі намагаються дотримуватися вказаних церковними канонами правил і заборон, які стосуються вживання в їжу тих чи інших продуктів.

Різдвяний пост, скріншот: YouTube
Різдвяний пост, скріншот: YouTube

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як багато жиру приносить він, вусики Сморигіна не втрималися: "Ням-ням"

Популярна українська актриса, гумористка, резидентка проекту "Дизель шоу" та просто красуня Вікторія Булітко вирішила не публікувати, типові для неї мотиваційні поради, а взятися за те, що вона вміє – смішити людей. Так, Вікторія Булітко показала невеликий ролик, на якому вона під чуйним наглядом ще однієї зірки "Дизель шоу" Євгеном Сморігіним намагається поїсти із судочка.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Чому потрібно встигнути прикрасити ялинку у листопаді? Головне правило зустрічі Нового 2023 року, про яке мало хто знає

Багато хто з нас вбирає ялинку похапцем, іноді відкладаючи цю магічну дію на останні дні грудня. Напевно, у багатьох є історія про те, як вони вбирали ялинку навіть 31 грудня, за кілька годин до бою курантів. Це, звичайно, цікаві пригоди, але з'ясувалося, що прикрашати новорічну красуню бажано взагалі в листопаді. І зараз ви дізнаєтесь, чому.

Новий рік, ялинка, фото Знай.ua
Новий рік, ялинка, фото Знай.ua