Українці можуть втратити субсидію через борги за комуналку - у Мінсоцполітики попередили кожного

Стало відомо, що українці можуть втратити свою субсидію через борги за комунальні послуги. Опалювальний сезон може позбавити пільг. Справа в тому, що українцям можуть відмовити у призначенні субсидії, якщо у них будуть борги через оплату житлово-комунальних послуг. Фахівці перед призначенням чи відмовою проводять аналіз заборгованості з оплати комунальних послуг.

Оформлення субсидій, скріншот: YouTube
Оформлення субсидій, скріншот: YouTube

Політолог назвав перші провісники великої революції в росії: все залежатиме від виборів і путіна

Стало відомо про те, коли може статися диво, і в Російській Федерації розпочнеться революція. Є єдина умова для того, щоб це сталося. Про це 24 каналу сказав російський політолог та громадський діяч Аббас Галлямов. Питання майбутньої революції біля Росії досі актуальне, і суспільство не задоволене діями путінського режиму. Але при цьому не можна стверджувати, що станеться це найближчим часом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями
Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

Чи можна не платити за кредит під час війни: які заборони має банк

Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже понад 275 днів, протягом яких піднялися ціни на багато категорій товарів. Іноді на 10%, іноді на 20%, а в деяких випадках на 100%. У зв'язку з цією проблемою постає питання – де ж брати гроші, бо зарплати може й не вистачити. Тому люди вдаються до таких процесів як брати кредити. Що робити під час воєнного стану і чому не можна "не платити".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Як приготувати їжу на сухому спирту та виготовити пальник вдома: ці поради позбавлять вас зайвих клопотів

Українці шукають всі можливі способи облаштувати свої життя в не надто хороших умовах, які, на превеликий жаль, маємо на сьогодні. Людям дали корисну пораду, як можна приготувати вдома гарячу їжу без електрики та газу. Для цього навіть не потрібно мати туристичні пальники чи портативні газові плити. Вам знадобиться лише таблетка сухого спирту та трохи вільного часу.

Сухий  спирт, скріншот з відео
Сухий спирт, скріншот з відео

Матері окупантів почали бунтувати через бідність країни: благають путiна вивести війська, і витрачати гроші на громадян

Матері російських окупантів усвідомили свою помилку, коли пускали своїх чоловіків воювати в Україну. Тепер вони вимагають, щоби їх повернули назад. Про це йдеться у відкритому листі від матерів Російської Федерації голові Комітету із соціальної політики Ради Федерації, голові комітету Державної думи по сім'ї, жінкам та дітям та членам цих комітетів.